canlı şu an açık konuşuyom umarım sorunumuzu çözerlerKanka konudaki 100 mesaj altı arkadaşlara ödenmiş öyle diyorlar ama dün verdik hata dedi megapayz ile verdik 3 saat oldu hala tık yok canlı destekte yok
canlı şu an açık konuşuyom umarım sorunumuzu çözerlerKanka konudaki 100 mesaj altı arkadaşlara ödenmiş öyle diyorlar ama dün verdik hata dedi megapayz ile verdik 3 saat oldu hala tık yok canlı destekte yok
yatırım yapmanı önermiyorum ben dünden beri ödeme alamadım sen bilirsin megapay havaleBeyler hangi yöntemle yatırım yaptınız
Alanlar varmışyatırım yapmanı önermiyorum ben dünden beri ödeme alamadım sen bilirsin megapay havale
Kanka 4 saat sonunda çekim geldi benim canlıya sürekli yazdım ve dediğin gibi hepsinin soyadı soykan beklemiyordum canlıyı sikistira sikistira ödedileryatırım yapmanı önermiyorum ben dünden beri ödeme alamadım sen bilirsin megapay havale
Kanka 4 saatte odediler sürekli canlıya yazdım amaAlanlar varmış
Ben 5 k yı harcadım bağış yaptim BJ masalarındaKanka 4 saat sonunda çekim geldi benim canlıya sürekli yazdım ve dediğin gibi hepsinin soyadı soykan beklemiyordum canlıyı sikistira sikistira ödediler
Kanka insafina kalmışsın diyeyim sana belkide iyi yaptın girdigin strese değmez bide 100 lira için stres yaparsin ben tamamen ümidi kestim göndermez dedim sonra bu baktım hesaba gelmiş ama yatırım yapılıp oynanmaz aslaBen 5 k yı harcadım bağış yaptim BJ masalarında
ben yorumları görünce yatırmadım gece şimdi yatırdım 5 dkda ödedilerZorla mı yatirttilar 100 TL yi yatirmasaydin. Boynun kopsun Hemi..
onu da mattan kayıp bonusu alıp yatırdım yaniben yorumları görünce yatırmadım gece şimdi yatırdım 5 dkda ödediler