Yatırım yapilir mi
Ekli dosyalar
-
729.5 KB Görüntüleme: 74
-
761.5 KB Görüntüleme: 72
valla ben 23:11 den beri çekim bekliyomYatırım yapilir mi
Canlı arıza var diyor bakiye düzenlemiyorvalla ben 23:11 den beri çekim bekliyom
malesef öyle görünüyor para gönderilmiş diyor hesapta para yok ya kasaları boş yada oyalıyolarCacık mı site
Bonus taleptenmi alınıyormalesef öyle görünüyor para gönderilmiş diyor hesapta para yok ya kasaları boş yada oyalıyolar
Bitti herhaldeBonus taleptenmi alınıyor
100 TL'ye ipnelik yapmazlar diye düşünüyorummalesef öyle görünüyor para gönderilmiş diyor hesapta para yok ya kasaları boş yada oyalıyolar
valla bilmiyorum kardeşim benim para hariç hemen hemen herkese ödemişler bendemi şansızlık bilememdim ödenmiş görünüyor diyo gelen giden yok100 TL'ye ipnelik yapmazlar diye düşünüyorum
Zorla mı yatirttilar 100 TL yi yatirmasaydin. Boynun kopsun Hemi..100 tl tokatlmak nasıl bir çapsızlıktır ya
ben dün 23:11 de çekim verdim ödenmiş görünüyor dedi para falan gelmediSistemsel sorundan dolayi çekim reddedildi tekrar talep veriniz dedi verdik şuan tam 2 saat oldu hala ödenmedi ümidi kestim zaten canlida kapalı ölü yani
Sanki dumen kanka hepsi canlı bile yok muhatap olacak kimse yok bosa bekliyoruz yaniben dün 23:11 de çekim verdim ödenmiş görünüyor dedi para falan gelmedi
Kanka konudaki 100 mesaj altı arkadaşlara ödenmiş öyle diyorlar ama dün verdik hata dedi megapayz ile verdik 3 saat oldu hala tık yok canlı destekte yokÖdüyor mu