Kardeşim 1 saati gecti bahaneler bahaneler ve ödedi diyenlerin mesaj sayıları hep 100un altında canlı desen ölü taklidi yapıyor bırakın yaLan ödüyor ben normal yatırdım 2000 bin cekdim 10 dk önce ödedi
Yok gelmedigeldi mi
Ya bırakın şu 5 dkda ödedi muhabbetlerini5 dk da odedi
100 tl tokatlmak nasıl bir çapsızlıktır yaYok gelmedi
100 tl için dustukleri hallere rezilliklere bak bide 5 dkda ödedi 10 dkda diyorlar anlamadım adamlar forumda aktif bile değil100 tl tokatlmak nasıl bir çapsızlıktır ya
Lan olum gel numaramı verim wp dekont atım Milet ne yalan söylesin sana gelmiyosa çırpınma ben 1000 2000 yatirimli sitelere yatırdım alamadım 100 için aglamaYa bırakın şu 5 dkda ödedi muhabbetlerini
panelden milletin tcsiyle üyelik açan ergenin tekidir ag100 tl için dustukleri hallere rezilliklere bak bide 5 dkda ödedi 10 dkda diyorlar anlamadım adamlar forumda aktif bile değil
Sen nerden biliyon acabapanelden milletin tcsiyle üyelik açan ergenin tekidir ag
Lan ne aglicam 100 lira icin ben hergun yayirim yapıyorum 100 lira için dusmesinler buradaki insanları mağdur etmeyin diye diyorumLan olum gel numaramı verim wp dekont atım Milet ne yalan söylesin sana gelmiyosa çırpınma ben 1000 2000 yatirimli sitelere yatırdım alamadım 100 için aglama
bizde kovaladık zamanında da daha vizyonlu şekildeSen nerden biliyon acaba
La ben 23:11 de çektim hala tık yok640 ödeme geldi beyler bilginiz olsun
Kank desteğe Forum üyeleri haber bekliyor yazdım tık odediLa ben 23:11 de çektim hala tık yok
Ben yazdım kadın bana ödenmiş görünüyor dedi ama banka SS alıp attım sonra birazdan hesabınıza geçer dedi oyaliyolar gibime geliyorKank desteğe Forum üyeleri haber bekliyor yazdım tık odedi