Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son Dakika !! -2-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,679
113
25D92B5D-39BB-462E-B1B8-261418E8B15A.jpeg Gece 01:00 sularında edinilen bilgilere göre Matbet yöneticilerinin Theking'e ait olduğunu düşünülen 200₺ banknotu ATM ye değil Dansözlere sıkıştırdığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Theking yaptığı son açıklamada ' Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım ucunda ölümde olsa davamdan vazgeçmem ' dedi.

Edinilen son bilgilerde Theking resminden tespit ettiği dansözü bulup hakkı olan parayı alabilmek için pavyon pavyon gezdiği bilgisi alındı.

KAMURAN GÖKGÖZ - İHA

Uaydin07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,319
304
83
Ekli dosyayı görüntüle 22641 Gece 01:00 sularında edinilen bilgilere göre Matbet yöneticilerinin Theking'e ait olduğunu düşünülen 200₺ banknotu ATM ye değil Dansözlere sıkıştırdığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Theking yaptığı son açıklamada ' Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım ucunda ölümde olsa davamdan vazgeçmem ' dedi.

Edinilen son bilgilerde Theking resminden tespit ettiği dansözü bulup hakkı olan parayı alabilmek için pavyon pavyon gezdiği bilgisi alındı.

KAMURAN GÖKGÖZ - İHA
Hahsshshs

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Ekli dosyayı görüntüle 22641 Gece 01:00 sularında edinilen bilgilere göre Matbet yöneticilerinin Theking'e ait olduğunu düşünülen 200₺ banknotu ATM ye değil Dansözlere sıkıştırdığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Theking yaptığı son açıklamada ' Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım ucunda ölümde olsa davamdan vazgeçmem ' dedi.

KAMURAN GÖKGÖZ - İHA
Kesin bilgi mi ?

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Adam ana avrat sövüyor ben ban yiyorum burada matbetin boku çıktı hala gülenler var yazık :)

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Chati silmeseydiniz gösterirdim tek taraflı ban atmak nedir @Blue's Ben ufacık bir şey yazınca 6 saatten başlıyor

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Abicim sende cok dikine gidiyorsun be
Biraz daha eğrilebilir ol o kadar dik olma kendinede zarar verirsin sadece burasi icin demiyorum

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Abicim sende cok dikine gidiyorsun be
Biraz daha eğrilebilir ol o kadar dik olma kendinede zarar verirsin sadece burasi icin demiyorum
Adam diyor ki bana sövebilirsin dediler ne demek bu? Admin diyor ki git şuna söv izin veriyorum.O gün benim kupon yattığında amk yazdım 6 saat ban,bugün yine 6 saat ban.O herif almazsa cezasını ben alırsam sıkıntı .Burada matbetten öyle oldu ahahah atm ye sıkıştı puaha Ne sanıyor bunlar iyice dalgaya aldılar.Kendi kafaları o kadar zaten onlara gülüyorlar hiç düşünmüyorlar nasıl yardımcı olsak siteye yazsak bilgi olsak diye işleri güçleri boş.Edilen küfürlere tabi ki karşılık vericem :D

İlk küfür eden de ceza almalıydı tabi adaletli bir yerdeysek :)

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Adam diyor ki bana sövebilirsin dediler ne demek bu? Admin diyor ki git şuna söv izin veriyorum.O gün benim kupon yattığında amk yazdım 6 saat ban,bugün yine 6 saat ban.O herif almazsa cezasını ben alırsam sıkıntı .Burada matbetten öyle oldu ahahah atm ye sıkıştı puaha Ne sanıyor bunlar iyice dalgaya aldılar.Kendi kafaları o kadar zaten onlara gülüyorlar hiç düşünmüyorlar nasıl yardımcı olsak siteye yazsak bilgi olsak diye işleri güçleri boş.Edilen küfürlere tabi ki karşılık vericem :D

İlk küfür eden de ceza almalıydı tabi adaletli bir yerdeysek :)
Matbet için anasini s..... p.c gibi chatte küfür ettin ben seni geldim uyardim dedim ki küfür etme şimdi adminler gelir seni banlar sakin ol dedim dimi . Şimdi burda millete kendini madurmus gibi gösterme . Malisahin53 diye hesap acicaksin . Durduk yere konuyu hortlaticaksin ksrsindaki sana bişey soyledimi de ciyak ciyak aglamayicaksin

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Thekin amk yazmadin kalin harflerle altinj cizerek

bu dünyayı skym veya böyle sansı skym yazmistin . Altini cizerek yazdigin icin banlanmistn

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Thekin amk yazmadin kalin harflerle altinj cizerek

bu dünyayı skym veya böyle sansı skym yazmistin . Altini cizerek yazdigin icin banlanmistn
Evet öyle şeyler yazdım bu laleye de anlatmaya çalışıyorum ama onun anlyacağı kadar malesef :) altını çizerek 1 kere yazdım chatte yanlışlıkla bastım o şeye artık neyse :D

Kimsenin anasına küfretmedim burda. Terbiyesini almamış herkesi kendi ailesi gibi bilen tipler var çok rahatlıkla bunları söyleyebiliyorlar malesef

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Bak survivor gibi dusun theking ornek veriyorun.. acun ilicali aniden sıcagi sicagina gelisen kavgalara kufurlere bisey demiyo. Ama daha once konusmussan planli kufur vs edilmisse yarismadan diskalifiye ediyo

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,398
3,202
113
Sen adama soru sordun mali dedi. Sende ona malisahin dedin o da kizip sovdü. Kim hakli kim haksiz dersen yuzde 51 haksizsin theking.

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Matbete ana avrat sovdu şimdi de bana öyle bişey soylemedim diyor . Baksana yanlislikla bastım diyor çocuk çocuk valla çocuk :D
Matbete yanlışlıkla sövdüm demedim nerenle okuduysan artık

Ben eskiden amk yazarken bir şeye bastım altı çizildi 6 saat ban yedim matbetin amk harici de birşey yazmadın kanıtlayamayan da en adi şerefsizdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...