Edinilen son bilgilerde Theking resminden tespit ettiği dansözü bulup hakkı olan parayı alabilmek için pavyon pavyon gezdiği bilgisi alındı.
KAMURAN GÖKGÖZ - İHA
HahsshshsEkli dosyayı görüntüle 22641 Gece 01:00 sularında edinilen bilgilere göre Matbet yöneticilerinin Theking'e ait olduğunu düşünülen 200₺ banknotu ATM ye değil Dansözlere sıkıştırdığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Theking yaptığı son açıklamada ' Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım ucunda ölümde olsa davamdan vazgeçmem ' dedi.
Edinilen son bilgilerde Theking resminden tespit ettiği dansözü bulup hakkı olan parayı alabilmek için pavyon pavyon gezdiği bilgisi alındı.
KAMURAN GÖKGÖZ - İHA
Kesin bilgi mi ?Ekli dosyayı görüntüle 22641 Gece 01:00 sularında edinilen bilgilere göre Matbet yöneticilerinin Theking'e ait olduğunu düşünülen 200₺ banknotu ATM ye değil Dansözlere sıkıştırdığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Theking yaptığı son açıklamada ' Bu işin peşini kesinlikle bırakmayacağım ucunda ölümde olsa davamdan vazgeçmem ' dedi.
KAMURAN GÖKGÖZ - İHA
Adam parayı takarken Theking sağolsun demiş dansözeKesin bilgi mi ?
Ooooooo suç üstüAdam parayı takarken Theking sağolsun demiş dansöze
Adam diyor ki bana sövebilirsin dediler ne demek bu? Admin diyor ki git şuna söv izin veriyorum.O gün benim kupon yattığında amk yazdım 6 saat ban,bugün yine 6 saat ban.O herif almazsa cezasını ben alırsam sıkıntı .Burada matbetten öyle oldu ahahah atm ye sıkıştı puaha Ne sanıyor bunlar iyice dalgaya aldılar.Kendi kafaları o kadar zaten onlara gülüyorlar hiç düşünmüyorlar nasıl yardımcı olsak siteye yazsak bilgi olsak diye işleri güçleri boş.Edilen küfürlere tabi ki karşılık vericemAbicim sende cok dikine gidiyorsun be
Biraz daha eğrilebilir ol o kadar dik olma kendinede zarar verirsin sadece burasi icin demiyorum
Matbet için anasini s..... p.c gibi chatte küfür ettin ben seni geldim uyardim dedim ki küfür etme şimdi adminler gelir seni banlar sakin ol dedim dimi . Şimdi burda millete kendini madurmus gibi gösterme . Malisahin53 diye hesap acicaksin . Durduk yere konuyu hortlaticaksin ksrsindaki sana bişey soyledimi de ciyak ciyak aglamayicaksinAdam diyor ki bana sövebilirsin dediler ne demek bu? Admin diyor ki git şuna söv izin veriyorum.O gün benim kupon yattığında amk yazdım 6 saat ban,bugün yine 6 saat ban.O herif almazsa cezasını ben alırsam sıkıntı .Burada matbetten öyle oldu ahahah atm ye sıkıştı puaha Ne sanıyor bunlar iyice dalgaya aldılar.Kendi kafaları o kadar zaten onlara gülüyorlar hiç düşünmüyorlar nasıl yardımcı olsak siteye yazsak bilgi olsak diye işleri güçleri boş.Edilen küfürlere tabi ki karşılık vericem
İlk küfür eden de ceza almalıydı tabi adaletli bir yerdeysek![]()
Chat silindi ya cevir kazi yanmasin işte delikanlı adam söylediğinin arkasında durur boşversene yaThekin amk yazmadin kalin harflerle altinj cizerek
bu dünyayı skym veya böyle sansı skym yazmistin . Altini cizerek yazdigin icin banlanmistn
Evet öyle şeyler yazdım bu laleye de anlatmaya çalışıyorum ama onun anlyacağı kadar malesefThekin amk yazmadin kalin harflerle altinj cizerek
bu dünyayı skym veya böyle sansı skym yazmistin . Altini cizerek yazdigin icin banlanmistn
Bu daha once boyle altini cizerek kufur etti ondan banlandiChat silindi ya cevir kazi yanmasin işte delikanlı adam söylediğinin arkasında durur boşversene ya
Matbete ana avrat sovdu şimdi de bana öyle bişey soylemedim diyor . Baksana yanlislikla bastım diyor çocuk çocuk valla çocukBu daha once boyle altini cizerek kufur etti ondan banlandi
Matbete yanlışlıkla sövdüm demedim nerenle okuduysan artıkMatbete ana avrat sovdu şimdi de bana öyle bişey soylemedim diyor . Baksana yanlislikla bastım diyor çocuk çocuk valla çocuk![]()