Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Solskjaer | Kombine

Kupon Miktarı
1.00
Kupon Oranı
1.00

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Rolling molling yok adam vermiş işte daha fazla adamı darlamayın adam iki üç kişiye yapmış güzelliğini çek abi sende bakiyeni roll moll yok
Konuyuda kapat yeni konu aç liste bir temizlensin bu ne la adamı bunaltıyorsunuz.
Sakin kank 🤣 kavgayı ayırmaya gelip 2 tane çakan gibi olma adam gitti zaten banada sardı da sigarasızlık işte

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,412
6,687
113
Sakin kank 🤣 kavgayı ayırmaya gelip 2 tane çakan gibi olma adam gitti zaten banada sardı da sigarasızlık işte
Olurum kardeşim adamın yeri bizde ayrı bak takibe bile gelmedim takılanlar diye ama şimdi görüyorum yamyam gibi adama çöküyorlar herşeyin bir vakti var dost kardeş deriz eyvallah ama 45 yaşında adamı lda burada kimse darlayamaz sigarası yoksa birinin akşama kadar yüz kişiye rolling yaptıran insanlardan istesinler

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,458
8,892
113
Olurum kardeşim adamın yeri bizde ayrı bak takibe bile gelmedim takılanlar diye ama şimdi görüyorum yamyam gibi adama çöküyorlar herşeyin bir vakti var dost kardeş deriz eyvallah ama 45 yaşında adamı lda burada kimse darlayamaz sigarası yoksa birinin akşama kadar yüz kişiye rolling yaptıran insanlardan istesinler
Haylan maçlara odaklaniyoruz demetlim benm 😂

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Ya işte ne bileyim boşver kank ben takılmıyorum daha neler yaşadık daha neler neler yaşıyacaz
Yaşama aga senin hayatta bir duruşun yokmu gırgır şamata bir yere kadar ensenden Tokat eksik olm benden söylemesi seni ilgilendirir kusura bakma ama patlarim demessem amk

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Yaşama aga senin hayatta bir duruşun yokmu gırgır şamata bir yere kadar ensenden Tokat eksik olm benden söylemesi seni ilgilendirir kusura bakma ama patlarim demessem amk
Yok ben orda cümleyi anlayamadım yoksa aha 2-3 sayfa öncesi yazdım lafımı esirgemem

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,595
12,437
113
Dostum senle aram çok iyidir şu sitemlerini anlamadım şimdi yamyam ben mi oluyorum hayırdır bana mı sallıyorsun sen gece gece ?

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Yok forumda sövüp ban yemediğim sayılı insanlardansın amq dedim bu çocuk bana neden sardı durduk yere 🤣🤣🤣
Yakıştırıyormusun küfrü kendine koy şeyine gitsin canını niye sikiyorsun değmeyecek adamlar için aga

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,458
8,892
113
Bı.mac takip edemedim vay MK yaaaa😂😂