Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Solskjaer | Kombine

Kupon Miktarı
1.00
Kupon Oranı
1.00

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,414
8,835
113
Tamam bende diyorum ki ustam bu normalde tercih yanlış bi maç değildi 1 saattir takip ediyorum bu maç özelinde miami ezildi kırmızı görmese dep zaten yaşlanmayacak geriye 3-4 tane daha atacak ben kırmızı göreceğini sezemem ki ve yatan her kupon yanlış tercihtir bunu nasıl anlatayım iğneleyici bir şekilde söylemeye gerek yok ki ben ayda yılda 5-10 tane kupon yaparım 2 si yatar 3ü tutar sen 1 haftada 100-150 kupon yaparsın 35i tutar 115i yatar bunlar normal şeyler iğneleyici olmamak gerekiyor. Ben iğnelemene alındım cevap veriyorum yoksa kupon yatmış yatacak kuponun olayı bu tutarsa bütün dünya zenginlik içinde yüzerdi
La sall adamn konusu daha 🙏🙏

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,414
8,835
113
O kazansada bize atmaz zaten dost yoğunluktan bizi görmez siz kendi aranizda paslasirsiniz :)
Biz para peşinde değiliz ki ferom bugün iyi değilsin sen canin mi skkin ? 🙏 adam kazansın kimi rollemek.istiyorsa roller bu onun bileceği iş önemli olan kazanması o bizi görürse bizde tutarsa seni görürüz seni yabana atmadık.hic 🙏🙏

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Yav bu turnuvada çok golsüz gidiyor Latin futbolu da bitti artık komple

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,373
6,648
113
Rolling molling yok adam vermiş işte daha fazla adamı darlamayın adam iki üç kişiye yapmış güzelliğini çek abi sende bakiyeni roll moll yok
Konuyuda kapat yeni konu aç liste bir temizlensin bu ne la adamı bunaltıyorsunuz.