Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Solskjaer | Kombine

Kupon Miktarı
1.00
Kupon Oranı
1.00

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,400
8,813
113
Senin kuponu kırmızı yakmadi dost tercih yanlış olmuş 11 RE 11 dede Miami ezer ama bilmek lazım oynadığınız takımları malesef :(
Nasip degilmis cano kırmızı yemese dep yazardı emin ol fero miaminin 2 takımı kötü top oynuyor cnku lakin ddgm gbi para gücü var dogru

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
Senin kuponu kırmızı yakmadi dost tercih yanlış olmuş 11 RE 11 dede Miami ezer ama bilmek lazım oynadığınız takımları malesef :(
Bilmek lazım okuduğunu da anlamak lazım mls next pro bu normal İnter miami değil 10 kişiye zar zor 1 gol atan miami tercih yanlış değildi kırmızının olması şans şans faktörü burda devreye giriyor kırmızı görmese maç 1-5 1-4 belki 1-6 bitecek :(

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,542
37,409
113
Bilmek lazım okuduğunu da anlamak lazım mls next pro bu normal İnter miami değil 10 kişiye zar zor 1 gol atan miami tercih yanlış değildi kırmızının olması şans şans faktörü burda devreye giriyor kırmızı görmese maç 1-5 1-4 belki 1-6 bitecek :(
İlginç sana o kadar anlattım ama anlattıklarından Miami 1 ve 2 yi ayırt edemediğimi anlamışsan ne diyelim dost sağlık olsun

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,088
3,817
113
İlginç sana o kadar anlattım ama anlattıklarından Miami 1 ve 2 yi ayırt edemediğimi anlamışsan ne diyelim dost sağlık olsun
Tamam bende diyorum ki ustam bu normalde tercih yanlış bi maç değildi 1 saattir takip ediyorum bu maç özelinde miami ezildi kırmızı görmese dep zaten yaşlanmayacak geriye 3-4 tane daha atacak ben kırmızı göreceğini sezemem ki ve yatan her kupon yanlış tercihtir bunu nasıl anlatayım iğneleyici bir şekilde söylemeye gerek yok ki ben ayda yılda 5-10 tane kupon yaparım 2 si yatar 3ü tutar sen 1 haftada 100-150 kupon yaparsın 35i tutar 115i yatar bunlar normal şeyler iğneleyici olmamak gerekiyor. Ben iğnelemene alındım cevap veriyorum yoksa kupon yatmış yatacak kuponun olayı bu tutarsa bütün dünya zenginlik içinde yüzerdi