- 13,400
- 8,813
- 113
Dep atacak depben tütün içemiyorum sesim solugum kesiliyor tutun icince ahaaaa goll
goooooolll beee @qguzh4nn0 woooon
Ekli dosyayı görüntüle 828300
Dep atacak depben tütün içemiyorum sesim solugum kesiliyor tutun icince ahaaaa goll
goooooolll beee @qguzh4nn0 woooon
Ekli dosyayı görüntüle 828300
toplam gol diye gordum kuponu takim miymis laKank huntsville atması lazım
Lan ben roll açacam o kuponun erken won olmama ihtimali mi var sanıyorsun hahaha 🤣🤣🤣Gremio yedi @Solskjaer
İnşallah kardesmLan ben roll açacam o kuponun erken won olmama ihtimali mi var sanıyorsun hahaha 🤣🤣🤣
Senin kuponu kırmızı yakmadi dost tercih yanlış olmuş 11 RE 11 dede Miami ezer ama bilmek lazım oynadığınız takımları malesefBizim kuponu kırmızı yaktı nasip değilmiş
Nasip degilmis cano kırmızı yemese dep yazardı emin ol fero miaminin 2 takımı kötü top oynuyor cnku lakin ddgm gbi para gücü var dogruSenin kuponu kırmızı yakmadi dost tercih yanlış olmuş 11 RE 11 dede Miami ezer ama bilmek lazım oynadığınız takımları malesef![]()
Sağlık olsun dost eline sağlıkYattık geçmiş olsun @Solskjaer başarır umarım 🙏🙏
Yeri dolsun canSağlık olsun dost eline sağlık
sağlık olsun vermeyince mabut neylesin sultan mahmutYattık geçmiş olsun @Solskjaer başarır umarım 🙏🙏
Bilmek lazım okuduğunu da anlamak lazım mls next pro bu normal İnter miami değil 10 kişiye zar zor 1 gol atan miami tercih yanlış değildi kırmızının olması şans şans faktörü burda devreye giriyor kırmızı görmese maç 1-5 1-4 belki 1-6 bitecekSenin kuponu kırmızı yakmadi dost tercih yanlış olmuş 11 RE 11 dede Miami ezer ama bilmek lazım oynadığınız takımları malesef![]()
İlginç sana o kadar anlattım ama anlattıklarından Miami 1 ve 2 yi ayırt edemediğimi anlamışsan ne diyelim dost sağlık olsunBilmek lazım okuduğunu da anlamak lazım mls next pro bu normal İnter miami değil 10 kişiye zar zor 1 gol atan miami tercih yanlış değildi kırmızının olması şans şans faktörü burda devreye giriyor kırmızı görmese maç 1-5 1-4 belki 1-6 bitecek![]()
Önümüzdeki maçlara bakacaz ferom @Solskjaer devam eden kuponu var benm konu kapanmali 😂😂İlginç sana o kadar anlattım ama anlattıklarından Miami 1 ve 2 yi ayırt edemediğimi anlamışsan ne diyelim dost sağlık olsun
Libertad maçı gol şart iy bu avanaklar 2 yari 2 tane atamazÖnümüzdeki maçlara bakacaz ferom @Solskjaer devam eden kuponu var benm konu kapanmali 😂😂
Geç bile kaldı nasıl atamadilar anlamadmLibertad maçı gol şart iy bu avanaklar 2 yari 2 tane atamaz
Tamam bende diyorum ki ustam bu normalde tercih yanlış bi maç değildi 1 saattir takip ediyorum bu maç özelinde miami ezildi kırmızı görmese dep zaten yaşlanmayacak geriye 3-4 tane daha atacak ben kırmızı göreceğini sezemem ki ve yatan her kupon yanlış tercihtir bunu nasıl anlatayım iğneleyici bir şekilde söylemeye gerek yok ki ben ayda yılda 5-10 tane kupon yaparım 2 si yatar 3ü tutar sen 1 haftada 100-150 kupon yaparsın 35i tutar 115i yatar bunlar normal şeyler iğneleyici olmamak gerekiyor. Ben iğnelemene alındım cevap veriyorum yoksa kupon yatmış yatacak kuponun olayı bu tutarsa bütün dünya zenginlik içinde yüzerdiİlginç sana o kadar anlattım ama anlattıklarından Miami 1 ve 2 yi ayırt edemediğimi anlamışsan ne diyelim dost sağlık olsun