- 9,247
- 5,917
- 113
aramızda kalsın kazaniyoruz@Solskjaer palmeries wonn
aramızda kalsın kazaniyoruz@Solskjaer palmeries wonn
Ulan bir tane atsa şansa kontraya sizin önünüze doğru kayarak gol sevinci yapacamKalvuzu karga olanin pardon @karagalak olanın....
Sen futbol oynama dost bir ara vakit bulursan da iki takım arasındaki kalite farkına bak bilgi iyidirKırmızı çıkmasa 2 tane daha yiyecekti afiyetle
Öyle de deme ferom gardasimi yedirmem canı saolsun onun 🙏🙏Kalvuzu karga olanin pardon @karagalak olanın....
Geriside gelsin yetmez plameiras@Solskjaer palmeries wonn
Kendinde şansa diyorsunUlan bir tane atsa şansa kontraya sizin önünüze doğru kayarak gol sevinci yapacam
İnşallah haciGeriside gelsin yetmez plameiras
Canımız saolsun ferommKendinde şansa diyorsunatması tabiki muhtemel ancak atamamasi mucize değil kart olsun olmasın Inter mimaminin parası çok para güç demek
![]()
Yahu İnter miaminin 2. Takımı messili olan değilKendinde şansa diyorsunatması tabiki muhtemel ancak atamamasi mucize değil kart olsun olmasın Inter mimaminin parası çok para güç demek
![]()
Yahu İnter miaminin 2. Takımı messili olan değil
karton al kazaninca ben sigara sorunsalını böyle çözdüm nasil olsa gunluk sifirlaniyoruzNeyse beyler muhabbetiniz sigarasız çekilmiyor ben yatayım sabah olsun yeni umutlar yeni baslangiclar belki yarın zengin oluruz...
Tütün içiyorum yeterli Tezek mezek 40 tane içsem yetiyorkarton al kazaninca ben sigara sorunsalını böyle çözdüm nasil olsa gunluk sifirlaniyoruz
Yedi sennkilerTütün içiyorum yeterli Tezek mezek 40 tane içsem yetiyor
ben tütün içemiyorum sesim solugum kesiliyor tutun icinceTütün içiyorum yeterli Tezek mezek 40 tane içsem yetiyor
GördümYedi sennkiler
Kank huntsville atması lazımben tütün içemiyorum sesim solugum kesiliyor tutun icince ahaaaa goll
goooooolll beee @qguzh4nn0 woooon
Ekli dosyayı görüntüle 828300