- 8,557
- 6,902
- 113
La çakallar istese depte iyi takım oda iyi takım hatta America de cali ondan daha sağlam su maçta 4 golden aşağı çıkmaması lazim35 metreden attı hemde 😂😂
La çakallar istese depte iyi takım oda iyi takım hatta America de cali ondan daha sağlam su maçta 4 golden aşağı çıkmaması lazim35 metreden attı hemde 😂😂
🤣🤣Gol olmuş sen niye hala laf ediyon dost puaha
Bugün gerginim yazacak halimde yok sevdiğim bir abim ondan geldim idare edin agalarGol olmuş sen niye hala laf ediyon dost puaha
Ddm ama son dk takacaklar diye
Abarttın ama kanka ne 4 golu ben yıllardır bu ligi takip ederim bazen sahada savaş çıkıyor o derece bir ligLa çakallar istese depte iyi takım oda iyi takım hatta America de cali ondan daha sağlam su maçta 4 golden aşağı çıkmaması lazim
Mola falan yok devam40 dakka mola geldi
Erhan musaitmisin aga beketmeyelim dostları devam etAbarttın ama kanka ne 4 golu ben yıllardır bu ligi takip ederim bazen sahada savaş çıkıyor o derece bir lig
PekiAbarttın ama kanka ne 4 golu ben yıllardır bu ligi takip ederim bazen sahada savaş çıkıyor o derece bir lig
bol şanslar abiKuponu atalım gelirse dostlara destek olur gelmezse cebe köstek der yatarız (ayrı 2 kupon)Ekli dosyayı görüntüle 828263Ekli dosyayı görüntüle 828264
Nasip erhanaymis 😂Erhan musaitmisin aga beketmeyelim dostları devam et
Canom hoşgeldinbol şanslar abi
Beklemeyin diye ordinaryus yeşertir buralari 🤣Nasip erhanaymis 😂
Fark etmez gardasim bol şansın olsun 🙏🧿Beklemeyin diye ordinaryus yeşertir buralari 🤣
şans dileyip kaçıyorum kankaCanom hoşgeldin
O kaçmış sen devam et kardeşimNasip erhanaymis 😂
Fark etmez canO kaçmış sen devam et kardeşim
haylan parsens bizden zaten onların yeri ayrı