- 5,183
- 4,242
- 113
Sende kardeşim bol şanslarEyv gardasm DM den seslenin
Sende kardeşim bol şanslarEyv gardasm DM den seslenin
Aga başka şeyle uğraşıyordum yeni gördüm açık kupon var olursa sen ve 2 kişi daha görürüm@Solskjaer bu kez oldu mu gardaşım bende gece mesaisi şansı isterim uygun görürsen 😎😅
tmm 🖐 🤕Aga başka şeyle uğraşıyordum yeni gördüm açık kupon var olursa sen ve 2 kişi daha görürüm
Roll açıyorum o halde ben kesene berketSende kardeşim bol şanslar
Doğru simdi istesen de odul atamazsın dost puahaAga başka şeyle uğraşıyordum yeni gördüm açık kupon var olursa sen ve 2 kişi daha görürüm
Önemli değil bende dedim bu kardeşim beni iplememezlik etmezdi ödül bahane bak Erhan geldi amq sırtlan gibi ona ver hahaha 🤣🤣🤣Aga başka şeyle uğraşıyordum yeni gördüm açık kupon var olursa sen ve 2 kişi daha görürüm
Erhan gittin diye dosta attım açar şimdi agam konuyu😔Isim vardi geldim
rol acma la buraya salRoll açıyorum o halde ben kesene berket
Dost bugün sen beni geçtin valla helal sanaÖnemli değil bende dedim bu kardeşim beni iplememezlik etmezdi ödül bahane bak Erhan geldi amq sırtlan gibi ona ver hahaha 🤣🤣🤣
Devam et buradanRoll açıyorum o halde ben kesene berket
Tm dost sikinti yok kesene bereketErhan gittin diye dosta attım açar şimdi agam konuyu😔
Erhan bana sövme.roll accam gel 😂Doğru simdi istesen de odul atamazsın dost puaha
Tmm burdan edeym 2 dk musadeDevam et buradan
Niye soveyim dost saçmalama ac konu geliirmErhan bana sövme.roll accam gel 😂
kombine yapma tekden gel mk 🤒Tmm burdan edeym 2 dk musade
Ben Ödül atmıyorum aga birşeyler yaparsak roll bakiyesi atıyorum öyle bir gole araba alan agalardan değiliz 🤣Doğru simdi istesen de odul atamazsın dost puaha
sevmem söverim gibi birsey mi buNiye soveyim dost saçmalama ac konu geliirm
Puahha o zmana sende 2 tane alırsınBen Ödül atmıyorum aga birşeyler yaparsak roll bakiyesi atıyorum öyle bir gole araba alan agalardan değiliz 🤣