- 43,276
- 42,321
- 113
Para var huzur var tabiYarın yaparsın agam güc olmasın geç olsun🤣
Para var huzur var tabiYarın yaparsın agam güc olmasın geç olsun🤣
Atmazsa cekecegn var benden 😂😂Amerika zor ya atamazlar şimdi( 🤣🤣
Eyvallah dost geçen güzel şansın bol olsunTeşekkürler aga hoşgeldin
İyi geceler dostAtmazsa cekecegn var benden 😂😂
Yinede atarlarDep kızardı @karagalak 😂😂
Geçen sigara parası atayım dedin inan at dedin artık cevapta vermedin hoş olmadı atmak zorunda değilsin de at deyip atmamak etik olmadı..Teşekkürler aga hoşgeldin
Saol ferom hg hayrli gecelerİyi geceler dost
Aga bu illetle uğraşıp zirveyide dibinde görmeyen varmı her halini yaşattı nalet kumar😔Para var huzur var tabiparasız adamın halinden ne anlar
![]()
Maşallah dediğin bir dakika yaşamıyor dostLan şansa bak adamlar kırmızı gördü
Öhö gececi çalışıyoruz neyse önemli değil ama umut ettim yani ne yalan söylimmmm 🤣🤣 @Beşiktaş agam ile istişare edip ortak bir roll çevirirdik 😅😅Yarın yaparsın agam güc olmasın geç olsun🤣
Öyle dost kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis derler Atalar işte gelip gidiyor eğleniyoruzAga bu illetle uğraşıp zirveyide dibinde görmeyen varmı her halini yaşattı nalet kumar😔
Ben yine bahsimin arkasındayım maç sonu 2-4Maşallah dediğin bir dakika yaşamıyor dost![]()
Saygılar başkan geçen güzel olsunÖhö gececi çalışıyoruz neyse önemli değil ama umut ettim yani ne yalan söylimmmm 🤣🤣 @Beşiktaş agam ile istişare edip ortak bir roll çevirirdik 😅😅
2 gün iyiymiş abi bizde max 4 saat ajsjsjdjddnfÖyle dost kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis derler Atalar işte gelip gidiyor eğleniyoruz
Aga vallahi haklısın 50 tane DM açıktı o ara işe gitmek için giyiniyordum bir taraftan 😂hatta osmanida unuttum o sebeple bugün yazdım unuttuk seni diye attım hakkını helal et bilinçli degilGeçen sigara parası atayım dedin inan at dedin artık cevapta vermedin hoş olmadı atmak zorunda değilsin de at deyip atmamak etik olmadı..
Senden kargalaga ondan oguzhana derken bana dönüşü iki gün işte2 gün iyiymiş abi bizde max 4 saat ajsjsjdjddnf