- 12,767
- 6,059
- 113
Haletcez bir rollCanın ne isterse aga role mecbur değilsin ödülümüz olmadığı için
Haletcez bir rollCanın ne isterse aga role mecbur değilsin ödülümüz olmadığı için
Şimdi pending yazdı saat 20 de çekim yapmıştım acaba dedim izin geldi birazdan düşersıte kıllık mı cıkardı la
Miktar yüksektir reis ondan hemen ödeyememiştir🤣🤣Şimdi pending yazdı saat 20 de çekim yapmıştım acaba dedim izin geldi birazdan düşer
Yok ule 10 k yı 4.5 a katladik 🫰Miktar yüksektir reis ondan hemen ödeyememiştir🤣🤣
Offff offf bide yok diyosun be abi tabi senın ıcın oyledır 🤣Yok ule 10 k yı 4.5 a katladik 🫰
Canlıda bi sikimlik canı var yani paranın 🤣Offff offf bide yok diyosun be abi tabi senın ıcın oyledır 🤣
Ne oynuyon reis ben red door rulet hastasydım bi ara 1 .2 milyonuda orda kazandm ama 2 senedir rulete gırmıuorumCanlıda bi sikimlik canı var yani paranın 🤣
Bana bakma köpek yarışından tut Okey 101 blackjack rulet her yol var iddaa tatmin etmiyor İnanki artıkNe oynuyon reis ben red door rulet hastasydım bi ara 1 .2 milyonuda orda kazandm ama 2 senedir rulete gırmıuorum
Eyvah eyvah reis doyumsusluk başlamışBana bakma köpek yarışından tut Okey 101 blackjack rulet her yol var iddaa tatmin etmiyor İnanki artık
Doyumsuzluk ne demek şemsiyeyi çıkarma çabası bize girenEyvah eyvah reis doyumsusluk başlamış
Ah be kardeşim kazansakta harcasak giden öyle çok ki kazanıp yemeye fırsat bulamadım daha al gülüm ver gülüm günlük kazançlar hepkazandıysan güle güle harca dost kumarda yeme parayıbol kazançlar
![]()
daha fazlasını yeme dost o zaman kumarda seviliyorsun bol kazançlarAh be kardeşim kazansakta harcasak giden öyle çok ki kazanıp yemeye fırsat bulamadım daha