- 12,767
- 6,059
- 113
İşte buuu beeee
Yorum yapamıyorum bende de açık öylece bakıyorum söz çıksa galiba şafak operasyonu yerimHaberlere bakıyorum AMK bu ülke kimlere emanet koca şehir yandı hala yanıyor çaresiz izliyoruz yeminle
Yok awsk abartma iki elimizle bir skimizi zor sogrultuyoz zatenIlk yarı 2.5 ust alsak koseydık
Sen bı canlıya gıt gel bakalım puaujaYok awsk abartma iki elimizle bir skimizi zor sogrultuyoz zaten
2 demıstı degısmedıyse 😀Devamı varmıııı kaç adım kaldı
Eyw kesene bereker reısSonuclansin çeker atarım agalar eyvallah destek için
Hersamannnn burdayızzzzz mideme senın pqran ilk defa geccen reis helal etSonuclansin çeker atarım agalar eyvallah destek için
Eyvallah aga cümlemizin AMK sizde şu işi hakkıyla yapın kafadan güm takip ediyomdaEyw kesene bereker reıs
Bu işin hakkını verdık abi an an dk dkkEyvallah aga cümlemizin AMK sizde şu işi hakkıyla yapın kafadan güm takip ediyomda
Helali hoş olsun aga şans yaver gitse paylaşımcı biriyim olmadimi olmuyorHersamannnn burdayızzzzz mideme senın pqran ilk defa geccen reis helal et
Kesene bereket abiSonuclansin çeker atarım agalar eyvallah destek için
Metin geçen rol açtı giriş kapanış kafadan gümBu işin hakkını verdık abi an an dk dkk
Bu kez yapcaz ınsEyvallah aga cümlemizin AMK sizde şu işi hakkıyla yapın kafadan güm takip ediyomda
Orqsı oyle reis varkende kıymet bılmek lazım rulette 2023 de 1 mılyon 200 bin vurdum 1 gecede bunu geri vwrdım bu kumarın ta amk konuyla alakasızHelali hoş olsun aga şans yaver gitse paylaşımcı biriyim olmadimi olmuyor
Metin bu sagı solu bellı olmuyorMetin geçen rol açtı giriş kapanış kafadan güm