Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şok Market Hakkında

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,654
4,528
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Senin başka işin gücün Yokmu boş boş konular açıyorsun ora nasıl bura nasıl bi yerde çalışmaya niyetin yok akşama kadar boş boş konu açıyorsun

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,183
1,364
113
Başka market mi bulamadin. Git migrosa Kasiyer olarak basvur. Ben 25 yıldır market sektorundeyim. Çok mecbur değilsen asla 3 harflileri tavsiye etmem. Migrosa girme sansin varsa oraya gir. Şok ta 3-4 kişiyle mağaza yönetmek kolay değil. Sirkülasyon çok olur. İş yükü ağır.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Başka market mi bulamadin. Git migrosa Kasiyer olarak basvur. Ben 25 yıldır market sektorundeyim. Çok mecbur değilsen asla 3 harflileri tavsiye etmem. Migrosa girme sansin varsa oraya gir. Şok ta 3-4 kişiyle mağaza yönetmek kolay değil. Sirkülasyon çok olur. İş yükü ağır.
Aynen oyle yıldız holdingin orası da. Para vermez zaten

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Baba bi işe geç artık forum da akşama kadar iş miş soruyon be

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Migrosa başvurdum hocam cevab gelmedi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Dost gir muavinliğe ne kumarın olur ne birşeyin 30 gün yola git gel
2 yıl civarı yaptım bu mesleği güzel iş maaşıda 40 50 arası

qamarolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
1,042
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
kankam mudurlugu biraktim daha yeni daha iyi bi ise gectim personeller primlerle birlikte 30-32 suan

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Dost gir muavinliğe ne kumarın olur ne birşeyin 30 gün yola git gel
2 yıl civarı yaptım bu mesleği güzel iş maaşıda 40 50 arası
Dost onuda yapacaktım askerlikten niye muafsin onun. Belgesini getir dediler yattı o işte

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Kasadaki 50
Bini 1,50
Bassam 75 bin üffff 25 bin kar ananı arvadınııııı ( şok ile davalık sonuç hırsızlıkdan yargılanma 500
Bin lira tazminat ) 😅😅😅
Bro ben shelldede biara calismistim kasiyerdim elimden ne paralar geçti çok sukur 1 lirada gozum olmadı hakkım olmayan