- 4,034
- 1,768
- 113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Bro markette çalışana kadar başka iş bul akşama kadar sıkıntı 3 kuruş parayaArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
30 bin veriyorlarsa etinden kemiğine kadar yararlanırlarArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Bro ne yapacağimi sasrdm kurudum nereye basvursam elime veriyorlarBro markette çalışana kadar başka iş bul akşama kadar sıkıntı 3 kuruş paraya
Senin başka işin gücün Yokmu boş boş konular açıyorsun ora nasıl bura nasıl bi yerde çalışmaya niyetin yok akşama kadar boş boş konu açıyorsunArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Sen marketi soyarsın, kasayı patlatırsın. Bence bulasmaArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Denendi galiba kankaSen marketi soyarsın, kasayı patlatırsın. Bence bulasma
Hee denendıDenendi galiba kanka
Aynen oyle yıldız holdingin orası da. Para vermez zatenBaşka market mi bulamadin. Git migrosa Kasiyer olarak basvur. Ben 25 yıldır market sektorundeyim. Çok mecbur değilsen asla 3 harflileri tavsiye etmem. Migrosa girme sansin varsa oraya gir. Şok ta 3-4 kişiyle mağaza yönetmek kolay değil. Sirkülasyon çok olur. İş yükü ağır.
Migrosa başvurdum hocam cevab gelmediBaşka market mi bulamadin. Git migrosa Kasiyer olarak basvur. Ben 25 yıldır market sektorundeyim. Çok mecbur değilsen asla 3 harflileri tavsiye etmem. Migrosa girme sansin varsa oraya gir. Şok ta 3-4 kişiyle mağaza yönetmek kolay değil. Sirkülasyon çok olur. İş yükü ağır.
kankam mudurlugu biraktim daha yeni daha iyi bi ise gectim personeller primlerle birlikte 30-32 suanArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Yok bro ben sheldede çalışmıştım biara Kasiyer olarak 1 liraya bile tenezzül etmedim etmede hakkım olmayanaSen marketi soyarsın, kasayı patlatırsın. Bence bulasma
Hiçmi meslek yokBro ne yapacağimi sasrdm kurudum nereye basvursam elime veriyorlar
Dost onuda yapacaktım askerlikten niye muafsin onun. Belgesini getir dediler yattı o işteDost gir muavinliğe ne kumarın olur ne birşeyin 30 gün yola git gel
2 yıl civarı yaptım bu mesleği güzel iş maaşıda 40 50 arası
Kasadaki 50Sen marketi soyarsın, kasayı patlatırsın. Bence bulasma
Bro ben shelldede biara calismistim kasiyerdim elimden ne paralar geçti çok sukur 1 lirada gozum olmadı hakkım olmayanKasadaki 50
Bini 1,50
Bassam 75 bin üffff 25 bin kar ananı arvadınııııı ( şok ile davalık sonuç hırsızlıkdan yargılanma 500
Bin lira tazminat ) 😅😅😅