- 3,499
- 1,385
- 113
Ne kadar bastın kralBuna verildi tam denk geliyo
Ne kadar bastın kralBuna verildi tam denk geliyo
200Ne kadar bastın kral
valla o oyunun hiçbi savunulcak yeri yok defalarca 1.00da patlıyor9.40 bassan olurdu heralde![]()
Bol şans
gelmezse Hazırla paramızıNe kadar bastın kral
Gelirse ne alıyorumgelmezse Hazırla paramızı
cebinde paran yok iddaya giriyon Dostum sende250 okeymiyiz
Senin Bana parayı atmanı oya sunsak %10 alırsın benım atacagımı oya sunsak %99 cıkar oyuzden Sadi atarsa paramı girerimŞuan yok ama söz sözdür gelmezse 25 inde sende
Gelmezse birdaha basacazgelmezse Hazırla paramızı
Valla milletin ne dediği benim umrumda değil reis ben kendimi bilirim kendimi konuşurum sıkıntı yokSenin Bana parayı atmanı oya sunsak %10 alırsın benım atacagımı oya sunsak %99 cıkar oyuzden Sadi atarsa paramı girerim
şili macına aldık bır gol 1,60 dan Sadi efendi İster al ister almaGelmezse birdaha basacaz
Novasky Cash çalışır dostValla milletin ne dediği benim umrumda değil reis ben kendimi bilirim kendimi konuşurum sıkıntı yok![]()
Ekvador ligine de al iy 1.5 üstşili macına aldık bır gol 1,60 dan Sadi efendi İster al ister alma
Keşke boca ya baksaydım kendim ona bastım başlayacam oraninaGelmezse birdaha basacaz
Sadi o para gitti DostKeşke boca ya baksaydım kendim ona bastım başlayacam oranina
Yüksek Oranlar benden sorulur dost lazimmişili macına aldık bır gol 1,60 dan Sadi efendi İster al ister alma
Basket de bastım nereye gidiyoSadi o para gitti Dost
Sadi o para gitti Dost