- 21,435
- 13,981
- 113
Ekvador seria iy 1.5 üstBasket de bastım nereye gidiyo
Ekvador seria iy 1.5 üstBasket de bastım nereye gidiyo
Sadi 15 dk ya gol geliyor burda olBasket de bastım nereye gidiyo
yok suan kuponu beklıyorum bırde @Lazy61 250 mı alıcam sao gol atamazsa yada sen al harclık yaparsın DostYüksek Oranlar benden sorulur dost lazimmi
Sao zor dost iy kırmızı iptal etti yoksa 3.5 bile olurduyok suan kuponu beklıyorum bırde @Lazy61 250 mı alıcam sao gol atamazsa yada sen al harclık yaparsın Dost![]()
Girdik yani iddiaya öyle miyok suan kuponu beklıyorum bırde @Lazy61 250 mı alıcam sao gol atamazsa yada sen al harclık yaparsın Dost![]()
Basketbol da oynadım ceyregiSadi 15 dk ya gol geliyor burda ol![]()
@sadi6734 alırım sao gol atamazsa 250 gondermezsen banlatırım Valla seniGirdik yani iddiaya öyle mi
Kombin mi yaptın ne yaptın anlamadım kiBasketbol da oynadım ceyregi![]()
Ekvador ligi gole 4 dk kaldı ona göreyok suan kuponu beklıyorum bırde @Lazy61 250 mı alıcam sao gol atamazsa yada sen al harclık yaparsın Dost![]()
onu aldım baslamadan 1.5 dostEkvador ligi gole 4 dk kaldı ona göre
Yarım saat sonra senin paranla yemeksepetine bi uğrucam@sadi6734 alırım sao gol atamazsa 250 gondermezsen banlatırım Valla seni![]()
Oran 3 olmuş bi daha al 🤣onu aldım baslamadan 1.5 dost
sadi kabul etmedı etseydi bende 250 iyilik akımı gıbı gorucektım Senin paranıYarım saat sonra senin paranla yemeksepetine bi uğrucam![]()
Napıyon moruk sen
Duymadık sağlam mı bu
Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınızsadi kabul etmedı etseydi bende 250 iyilik akımı gıbı gorucektım Senin paranı![]()