- 4,881
- 2,978
- 113
TamamYarın bu müzik seti için arastirmaya çıkacağım eğer istersen senin içinde bilgi alirim
Ama sizin müzik setinin terihi değeri yok
TamamYarın bu müzik seti için arastirmaya çıkacağım eğer istersen senin içinde bilgi alirim
Tarihi değeri olmasa bile bizimkiler çöpe atacak onun yerine bir ederi varsa degerlendireyimTamam
Ama sizin müzik setinin terihi değeri yok
Bu para eder piyasasını bilen bi antikacı bul sor sosyal medya danBu para edermi
Arkadaş satmak istemişti
Herkes farklı fiyat vermişti
1920-1950 senesinden kalma ne
Sıfır gibi
Tamam150-200 tl veren olur belki
güzel sar sakla
Baktık bulamadıkBu para eder piyasasını bilen bi antikacı bul sor sosyal medya dan
Google de görsel olarak arat ozamanBaktık bulamadık
Sen koy 25 binden mavi yazılı diye5 isteyende var 500.000 istenyende
Bizdeki mavi yazılı
Ama şuna baktımSen koy 25 binden mavi yazılı diye
Hic arka kapagi cikartip makinasina baktin mi? Cortebert yaziyor mu makina da? Bu saatlerin replikalari cok oluyor. Ama orjinal de olsa piyasa da cok bulundugu icin oyle binlerce lira etmiyor.Ama şuna baktım
Bizdeki bayağı yeni gibi bunlara göre
Zaten o derinin içinden 30 seneden fazladır çıkmamış
O yüzden fazla eder zaten umarım satarsın güzel bir rakamaAma şuna baktım
Bizdeki bayağı yeni gibi bunlara göre
Zaten o derinin içinden 30 seneden fazladır çıkmamış
Orjinalde onda sıkıntı yok arkadaş a dedesinden kalma bayağıdır evde imiş o derinin içinde o yüzden temiz kalmış ,evet dediğiniz gibi piyasada var bayağıHic arka kapagi cikartip makinasina baktin mi? Cortebert yaziyor mu makina da? Bu saatlerin replikalari cok oluyor. Ama orjinal de olsa piyasa da cok bulundugu icin oyle binlerce lira etmiyor.
Ok orjinalse iyi. 3-5 sene once ortalama fiyatlari 500 civariydi. Bu kadar temiz olmasa da bende cok vardi. Yok pahasina satmistim hep. Keske ihtiyacim olmasaydi da saklasaydim. Bu saatte ihtiyac olmadikca omur boyu saklanacak bir saat.Orjinalde onda sıkıntı yok arkadaş a dedesinden kalma bayağıdır evde imiş o derinin içinde o yüzden temiz kalmış ,evet dediğiniz gibi piyasada var bayağı
Pilli deilmi o yahu hala nasil calisiyor.bunun sahibinin kemikleri bile kalmamistirÖyle zaten
Bu tertemiz çalışır vaziyette
Niye kiOk orjinalse iyi. 3-5 sene once ortalama fiyatlari 500 civariydi. Bu kadar temiz olmasa da bende cok vardi. Yok pahasina satmistim hep. Keske ihtiyacim olmasaydi da saklasaydim. Bu saatte ihtiyac olmadikca omur boyu saklanacak bir saat.
değil kurmalı mekanik saat düzenli bakımı yapılırsa yüzyıllarca çalışır durumda olur kurduğunda inönü döneminde alınma çok var piyasada şu an zamanında fazla sayıda alındığı için ederi yeterince yüksek değil acil nakit lazım değilse hazır güzel bakılmış elde tutup miras olarak saklamak daha mantıklı yıllandıkça değerlenir zaten satmazdım ben olsam yaşayan tarih bir neviPilli deilmi o yahu hala nasil calisiyor.bunun sahibinin kemikleri bile kalmamistir
Yaklasik 100 yili varmis demesine gore,bendede bi tane ceviz sandigi var 100dan fazla tarihi var net bilinmiyor.komsu verdi kendisi 80li yaslarda babaannesinden kalmis biraz kirik dokuk tam tarihi eser ama kullanima uygun.anahtari var elimden buyuk 😁değil kurmalı mekanik saat düzenli bakımı yapılırsa yüzyıllarca çalışır durumda olur kurduğunda inönü döneminde alınma çok var piyasada şu an zamanında fazla sayıda alındığı için ederi yeterince yüksek değil acil nakit lazım değilse hazır güzel bakılmış elde tutup miras olarak saklamak daha mantıklı yıllandıkça değerlenir zaten satmazdım ben olsam yaşayan tarih bir nevi