http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet Antikadan Anlayanınız Var Mı?

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,592
660
113
150-200 tl veren olur belki:)

güzel sar sakla

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Bu para edermi
Arkadaş satmak istemişti
Herkes farklı fiyat vermişti
1920-1950 senesinden kalma ne
Sıfır gibi
Bu para eder piyasasını bilen bi antikacı bul sor sosyal medya dan

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,978
113
5 isteyende var 500.000 istenyende
Bizdeki mavi yazılı

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,978
113
Sahibinden com da satanlar var

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Ama şuna baktım
Bizdeki bayağı yeni gibi bunlara göre
Zaten o derinin içinden 30 seneden fazladır çıkmamış
Hic arka kapagi cikartip makinasina baktin mi? Cortebert yaziyor mu makina da? Bu saatlerin replikalari cok oluyor. Ama orjinal de olsa piyasa da cok bulundugu icin oyle binlerce lira etmiyor.

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Ama şuna baktım
Bizdeki bayağı yeni gibi bunlara göre
Zaten o derinin içinden 30 seneden fazladır çıkmamış
O yüzden fazla eder zaten umarım satarsın güzel bir rakama

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,978
113
Hic arka kapagi cikartip makinasina baktin mi? Cortebert yaziyor mu makina da? Bu saatlerin replikalari cok oluyor. Ama orjinal de olsa piyasa da cok bulundugu icin oyle binlerce lira etmiyor.
Orjinalde onda sıkıntı yok arkadaş a dedesinden kalma bayağıdır evde imiş o derinin içinde o yüzden temiz kalmış ,evet dediğiniz gibi piyasada var bayağı

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Orjinalde onda sıkıntı yok arkadaş a dedesinden kalma bayağıdır evde imiş o derinin içinde o yüzden temiz kalmış ,evet dediğiniz gibi piyasada var bayağı
Ok orjinalse iyi. 3-5 sene once ortalama fiyatlari 500 civariydi. Bu kadar temiz olmasa da bende cok vardi. Yok pahasina satmistim hep. Keske ihtiyacim olmasaydi da saklasaydim. Bu saatte ihtiyac olmadikca omur boyu saklanacak bir saat.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Ok orjinalse iyi. 3-5 sene once ortalama fiyatlari 500 civariydi. Bu kadar temiz olmasa da bende cok vardi. Yok pahasina satmistim hep. Keske ihtiyacim olmasaydi da saklasaydim. Bu saatte ihtiyac olmadikca omur boyu saklanacak bir saat.
Niye ki

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Pilli deilmi o yahu hala nasil calisiyor.bunun sahibinin kemikleri bile kalmamistir
değil kurmalı mekanik saat düzenli bakımı yapılırsa yüzyıllarca çalışır durumda olur kurduğunda inönü döneminde alınma çok var piyasada şu an zamanında fazla sayıda alındığı için ederi yeterince yüksek değil acil nakit lazım değilse hazır güzel bakılmış elde tutup miras olarak saklamak daha mantıklı yıllandıkça değerlenir zaten satmazdım ben olsam yaşayan tarih bir nevi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,118
58,242
113
değil kurmalı mekanik saat düzenli bakımı yapılırsa yüzyıllarca çalışır durumda olur kurduğunda inönü döneminde alınma çok var piyasada şu an zamanında fazla sayıda alındığı için ederi yeterince yüksek değil acil nakit lazım değilse hazır güzel bakılmış elde tutup miras olarak saklamak daha mantıklı yıllandıkça değerlenir zaten satmazdım ben olsam yaşayan tarih bir nevi
Yaklasik 100 yili varmis demesine gore,bendede bi tane ceviz sandigi var 100dan fazla tarihi var net bilinmiyor.komsu verdi kendisi 80li yaslarda babaannesinden kalmis biraz kirik dokuk tam tarihi eser ama kullanima uygun.anahtari var elimden buyuk 😁