- 48,266
- 15,719
- 113
2
Benim karı bile bu kadar tribe girmiyor. Kaybetmeye hazmediyorsan oynamayacaksin dost. Kumar bu. Herkes her seferinde kazansa adı kumar olmazdı. Paran da rollün de senin olsun 🙋 Rollüme veya konuma geldiğini gormiyim aynı şekilde hayırlı gecelerTotemini kendine sakla emin konuşuyorsun yani herkes gördü emin konuşan gelmesin rollerime.
Sinan fotodaki sen misin gerçekten 😁
Bana bak işine bak herkimsen beni ilgilendirmez karınıda al git burdan meseleye karını karıştırma bari biz kimin ne olduğunu biliyoruz bir kez olsun tribine başlatma sana NO hayırlı geceler 🤫Benim karı bile bu kadar tribe girmiyor. Kaybetmeye hazmediyorsan oynamayacaksin dost. Kumar bu. Herkes her seferinde kazansa adı kumar olmazdı. Paran da rollün de senin olsun 🙋 Rollüme veya konuma geldiğini gormiyim aynı şekilde hayırlı geceler
Herşeyi biliyorsunuz. O yüzden bu haldesiniz.Bana bak işine bak herkimsen beni ilgilendirmez karınıda al git burdan meseleye karını karıştırma bari biz kimin ne olduğunu biliyoruz bir kez olsun tribine başlatma sana NO hayırlı geceler 🤫
Ben halimden memnunum çok şükür ✋Herşeyi biliyorsunuz. O yüzden bu haldesiniz.🤣
Bol sans kardeş.saat 00 ile sabah 9 arası %30 kayıp veren sağlam site var onu kullan saatler uyduğu zamanNeyse kayıp bonusu ile bişiler yapalım bari
Eywallah sağ olm hangi siteymiş oBol sans kardeş.saat 00 ile sabah 9 arası %30 kayıp veren sağlam site var onu kullan saatler uyduğu zaman
Sıkıntı yok canımız sağolsun 😁4 dkda 4 sayıya yatıyor buda gitmiş gibi geçmiş olsun
Casivera sağlam sitedir 100kya kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum belkide milyon oduyordur ama o kadar takip etmedimEywallah sağ olm hangi siteymiş o
Sponsor mu burayaCasivera sağlam sitedir 100kya kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum belkide milyon oduyordur ama o kadar takip etmedim
CasiveraEywallah sağ olm hangi siteymiş o
Buraya deil ama vardır elbet sponsorluğu.ben sitenin sağlamlığına bakarım sponsor olması beni çok etkilemiyorSponsor mu buraya
Tamam dost sağolasın bakalım orayaBuraya deil ama vardır elbet sponsorluğu.ben sitenin sağlamlığına bakarım sponsor olması beni çok etkilemiyor