http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SnakeEyes / Kasa >> 8K Hedef >>3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,945
12,785
113
Totemini kendine sakla emin konuşuyorsun yani herkes gördü emin konuşan gelmesin rollerime.
Benim karı bile bu kadar tribe girmiyor. Kaybetmeye hazmediyorsan oynamayacaksin dost. Kumar bu. Herkes her seferinde kazansa adı kumar olmazdı. Paran da rollün de senin olsun 🙋 Rollüme veya konuma geldiğini gormiyim aynı şekilde hayırlı geceler

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,493
4,484
113
Benim karı bile bu kadar tribe girmiyor. Kaybetmeye hazmediyorsan oynamayacaksin dost. Kumar bu. Herkes her seferinde kazansa adı kumar olmazdı. Paran da rollün de senin olsun 🙋 Rollüme veya konuma geldiğini gormiyim aynı şekilde hayırlı geceler
Bana bak işine bak herkimsen beni ilgilendirmez karınıda al git burdan meseleye karını karıştırma bari biz kimin ne olduğunu biliyoruz bir kez olsun tribine başlatma sana NO hayırlı geceler 🤫

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,945
12,785
113
Bana bak işine bak herkimsen beni ilgilendirmez karınıda al git burdan meseleye karını karıştırma bari biz kimin ne olduğunu biliyoruz bir kez olsun tribine başlatma sana NO hayırlı geceler 🤫
Herşeyi biliyorsunuz. O yüzden bu haldesiniz. :D 🤣

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,493
4,484
113

AzraeL

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,493
4,484
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...