- 43,215
- 12,000
- 113
Bizim mesaj kasmaya ihtiyac yok 😄Kupon olmayınca bol bol muhabbet oluyor mesaj kasmayın 😁
Bizim mesaj kasmaya ihtiyac yok 😄Kupon olmayınca bol bol muhabbet oluyor mesaj kasmayın 😁
Zarar çıktı pikaBolsans yenı uyandık kazandınmı barı
Cek basks yere mecburLimit var 1000 tl basıyor en fazla
Iyı barı sevındım meksıkaya ıyı sovmustıkZarar çıktı pika
Tebrikler kaç bin tl knkBu vbet ödemeleri bukadar geçmi yapiyodu ya.2 buçuk saat oldu tık yok @Vbet Türkiye
Dost sinyali bırak la biTebrikler kaç bin tl knk
Bekliyoruz canoDurun bekleyin Fenerbahçe maçı geldi siteye bakalım nedir
Sinan sever fb yiDurun bekleyin Fenerbahçe maçı geldi siteye bakalım nedir
Eyvallah dost ftn çekim verdim gelicegi yok heraldeeeTebrikler kaç bin tl knk
Nerde knk bulamadımDurun bekleyin Fenerbahçe maçı geldi siteye bakalım nedir
Normalde 10 dkyi geçmezdi çekimler burda.tedirgin oldumEyvallah dost ftn çekim verdim gelicegi yok heraldeee
Tebrikler knk gelir 1 saate filan Canlı desteğe aciliyet ilet knkEyvallah dost ftn çekim verdim gelicegi yok heraldeee
Bizden zenginsin yaklaşık 25 kEyvallah dost ftn çekim verdim gelicegi yok heraldeee
Gelir knk 1 saate filan bugün çekimler yavaştan belki pazartesi olduğu için olabilir belki knkNormalde 10 dkyi geçmezdi çekimler burda.tedirgin oldum
Reis zengin olsak ne odemiyoki anlamadım.neyse gelir bugün vbette yapmaz bı yamuk heraldeBizden zenginsin yaklaşık 25 k
Osimhen den zenginsin kralllGelir knk 1 saate filan bugün çekimler yavaştan belki pazartesi olduğu için olabilir belki knk
Allah daha çok versin gözümüz yokReis zengin olsak ne odemiyoki anlamadım.neyse gelir bugün vbette yapmaz bı yamuk heralde