- 8,814
- 3,946
- 113
Teşekkürler dostAfiyet olsun sanada dost
Teşekkürler dostAfiyet olsun sanada dost
🙏 kolay gelsin dostGünaydın brocan
Senin ben güzel kanal varmiBizde wc ye gidek isimiz var yff
Forum böyle iyi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyorKendini foruma adamış bir nefer daha
Her turlu ggggSenin ben güzel kanal varmi
Forum pok çukuruna döndü bro konu açıyoruz başarı olunca mesela vefa için bir kaç kişiye ulaşıyoruz adam yazıyor kankaaağğğğm baştan beri burdaydım beni neden atladın be koduğummm sümüklüsü kime ne faydan olmuşta yırtınırsın isyan edersin..Vall burdaki birkaç kişiye destek olalım diye yapıyoru yoksa çekilecek eziyet değil ömrümüzden ömür kafamızdan saç gidiyor 😁
Ama değer bilinmiyor malesef bu hafta hesapladım tam 8k dağıtmışim adamın biri çıktı bugün bana dilenci dedi hahahahahahForum böyle iyi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor
Az mı yaptık zamanında şu hareketleri , sıramı savdımVall burdaki birkaç kişiye destek olalım diye yapıyoru yoksa çekilecek eziyet değil ömrümüzden ömür kafamızdan saç gidiyor 😁
Atsana özeldenHer turlu gggg
Ozelden link yasak hfgfAtsana özelden
TuhhhOzelden link yasak hfgf
Açtım diyecektin heralde kanajYaw ben geçen rol açmadım 2 kişiye destek oldum valla
Kesene bereket dost iyi yapmışsın knkYaw ben geçen rol açmadım 2 kişiye destek oldum valla
Bekle biraz şaka bi yana maç yokEeee şimdi kime oynayacaz bakalım maç ta yok futbol kesin olmaz
Yok açmadım gercektenAçtım diyecektin heralde kanaj
Basket yokmu knkEeee şimdi kime oynayacaz bakalım maç ta yok futbol kesin olmaz
Maç yok beylerBekle biraz şaka bi yana maç yok