- 27,739
- 14,779
- 113
Biliyorum bebeğimİşin esprisi ya o zaten kardom
Biliyorum bebeğimİşin esprisi ya o zaten kardom
Burdayım ama ufak bi yemek molası lazimAz nefes daa yeni zararı kurtardık sinirden halledeceğiz da ben bir çay koyup gelen maçlara bakan kim var kim yok
Nerdesiin sen yarım milyon vurmuşsunGelsin kuponlar knkk🙏
Bende dedim bu adam nerede hemde 5 klık roldeBol şanslar dost isden geldim takipteyim
Kanka bu nasıl Türkçe aw alt yazı gelirmiAz nefes daa yeni zararı kurtardık sinirden halledeceğiz da ben bir çay koyup gelen maçlara bakan kim var kim yok
Afiyet olsun dost 🙏Az nefes daa yeni zararı kurtardık sinirden halledeceğiz da ben bir çay koyup gelen maçlara bakan kim var kim yok
Günaydın kankaBende dedim bu adam nerede hemde 5 klık rolde
Yemek yiyecem ben bu adımda çok aktif olamayabilirimAz nefes daa yeni zararı kurtardık sinirden halledeceğiz da ben bir çay koyup gelen maçlara bakan kim var kim yok
Tamam kanka koy çayı gelen bakalım biz burdayızAz nefes daa yeni zararı kurtardık sinirden halledeceğiz da ben bir çay koyup gelen maçlara bakan kim var kim yok
Afiyet olsun sanada dostYemek yiyecem ben bu adımda çok aktif olamayabilirim
Senin yerinede yazarım yede gel afiyet olsunYemek yiyecem ben bu adımda çok aktif olamayabilirim
İğrenç bisey 😅Vall burdaki birkaç kişiye destek olalım diye yapıyoru yoksa çekilecek eziyet değil ömrümüzden ömür kafamızdan saç gidiyor 😁
İşte feraset işte cesaretVall burdaki birkaç kişiye destek olalım diye yapıyoru yoksa çekilecek eziyet değil ömrümüzden ömür kafamızdan saç gidiyor 😁
Günaydın brocanGünaydın kanka
Kesene bereket dost saolsin 🙏Vall burdaki birkaç kişiye destek olalım diye yapıyoru yoksa çekilecek eziyet değil ömrümüzden ömür kafamızdan saç gidiyor 😁
Ellerin dert görmesin kanka SağolasinSenin yerinede yazarım yede gel afiyet olsun
Kendini foruma adamış bir nefer dahaVall burdaki birkaç kişiye destek olalım diye yapıyoru yoksa çekilecek eziyet değil ömrümüzden ömür kafamızdan saç gidiyor 😁