- 60,879
- 11,644
- 113
RastgeleBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
RastgeleBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Allah belamı versin Allah beni taş etsinEnişte Antepliye laf yok adam 100 k yi gece 0 ladi
Haydi bakalım haydeeeeeee sinerjjiiiiiiiBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
İçeriye giren ömür boyu kazanamaz artık bitirim ordusu burda zengin olarak giren götünde yırtık seher yıldızı donuyla konudan çıkarEv yerınde durması mucıze bu kadroya
GelsinBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Hadi bolşans umarım bu makaranın üstüne bi güzel şeyler olurBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Tipi fena gözlükler falan vardı o fotoyu kız düşürmek için instagramda kullanıyorumBnimde o dikkatimi cektimgecen butun antepliler sikinti forumda elebaslarida antep75
Hadi bol sans.gelirse mis gibi olucak 12k kar ohh miss olurBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Bol şans dostBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
Valla efsane olucakHadi bol sans.gelirse mis gibi olucak 12k kar ohh miss olur
Elektrık şase yapıyo
Bol sanslarBültende basket yok fazla bu yüzden yine aynı maç ya atar ya batar 😵💫
SON ADIM
O harbi kafayı yemis onu vururlar birgünAllah belamı versin Allah beni taş etsin
İddaaaaaaa öldürdün beni iddaaa böyle yazıyo konularda sonra eskiden deli doluydu s2le s2le duruldu