- 5,446
- 3,523
- 113
Haydi devam hayde
Aynen acele etmeAcele yok genelde ℅80 ikinci adımda patlıyoruz 😁
Hisssettiğinin tersini al o zaman dost bize kaybettirme buradaAcele yok genelde ℅80 ikinci adımda patlıyoruz 😁
Oğlum atacağını mı sandın ?@Antep7575 kahpeeee
Bilader sen benim niye herşeyimi kıskanıp çalıyorsunBenım takıp ettıgım rolde en az 50 sayı cıkar her rolu takıp etmem @SnakeEyes
Ne yapti yine sahtekarOğlum atacağını mı sandın ?
Dogal yoldan dogmamıs o cakalBu arada antepli sabah avustralya 3.5 üstte 28k basıp yattı kuponu bi keyif aldık yok böyle bişi
Dün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık basket belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye ooooBenım takıp ettıgım rolde en az 50 sayı cıkar her rolu takıp etmem @SnakeEyes
Doğru değilmi metin abimİlk drfa basket rolünü takip ediyorum
Abi özele gel bişey aticam sksmmdmfNe yapti yine sahtekar
Hadi kral 2 gelsin bir futbol yakışırDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık bakmak et belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
Analız yap ya hak de reıs gerısı bızdeDün 2 maç yaptım son saniye kala yine 1 sayı ile yattık bakmak et belli olmuyor bir sayılarla kaybettiğim kuponlar tutsa şimdiye oooo
İnş yakın zamanda güzel bi 500k ya doğru bi miktar kazanır sitede paraya çöküp ödemez oda ayrı keyif verir burda konu açarsaDogal yoldan dogmamıs o cakal
Dm acik broAbi özele gel bişey aticam sksmmdmf