Sağlık olsun dostum 🙏Sağlık olsun ne diyelim.
Valla perisan olduk dost daha kaybedecek birseyimiz kalmadi canımızdan baskaSlottt oynamayinn dostlar adamı bitiriiirrr
Aynen dost ama slot oynamayinValla perisan olduk dost daha kaybedecek birseyimiz kalmadi canımızdan baska
Valla dun söz verdim de kendime bakalim ins bu kez uzak durabilirimAynen dost ama slot oynamayin
İnsallahValla dun söz verdim de kendime bakalim ins bu kez uzak durabilirim
Batıyoruz albayım 😂@vurucu999 tüm forum seni bekliyoruz dost gelsen mi artık puahha rol felan yap bari
Ne çabuk puhhaaBatıyoruz albayım 😂
Slotu tam başa bela..slot oynayacaksan sporda sağlam kazanç yaptığında 3.5 deniceksin ben öyle yapıyorumIns dost aslında slot tan kurtulsam belki 2 3 kuruş cebimde kalır da ne var ne yok slotta bitiyor büyük yemin mi edim ne yapım bu slot bana bela oldu nasil bırakırım hiç bilmiyorum
Bence hiç bulasmayacaksinSlotu tam başa bela..slot oynayacaksan sporda sağlam kazanç yaptığında 3.5 deniceksin ben öyle yapıyorum
Doğrudur küçük paraylan kazanc olmuyor sadece bir seferinde 90 lira 20k olmustu onun dışında hiç küçük kasaylan kazanamadimSlotu tam başa bela..slot oynayacaksan sporda sağlam kazanç yaptığında 3.5 deniceksin ben öyle yapıyorum
26 msj kaldi dost 500 tl alırsın artık başkandanBen arada 500 atıyorum gitgirinan
Elmas tutmuyor 2.5 k 500 🤣🤣26 msj kaldi dost 500 tl alırsın artık başkandan
Bizde 250 alirizElmas tutmuyor 2.5 k 500 🤣🤣
Bekle 500 al dostum 😅Bizde 250 aliriz