- 5,432

- 5,472

- 113

Vay deplasman vay bu neydi anlamadık çokabul patladık
								Şuan 20 oldu dep bu periyot 3:55 kalmışVay deplasman vay bu neydi anlamadık çokabul patladık
Geçmiş olsunVay deplasman vay bu neydi anlamadık çokabul patladık
1.2 gün daha sponsor desteği ile açacaz rolleri.. sonrası bendeRol acta acları doyur
Gecmis olsunSağlık olsun ne diyelim.
Keske paran olsaydı da Almanya maçına ust oynasaydın dost1.2 gün daha sponsor desteği ile açacaz rolleri.. sonrası bende
Para vardı da değerlendiremedik @SnakeEyes in yattığı maçdan ben 23.5 alt tan yattim. Ufak miktarla baya yükselmiştim çekim öncesi son rutuşlarda yattık 😀Keske paran olsaydı da Almanya maçına ust oynasaydın dost
Bende de az biraz vardi finlandiya 3 ceyrek 39.5 ust dedim güzel bi kasa olur Almanya maçına girerim diye finlandiya 14 sayi atti 3 per sifirlandikPara vardı da değerlendiremedik @SnakeEyes in yattığı maçdan ben 23.5 alt tan yattim
Toparlariz elbetBende de az biraz vardi finlandiya 3 ceyrek 39.5 ust dedim güzel bi kasa olur Almanya maçına girerim diye finlandiya 14 sayi atti 3 per sifirlandik
Ins dost aslında slot tan kurtulsam belki 2 3 kuruş cebimde kalır da ne var ne yok slotta bitiyor büyük yemin mi edim ne yapım bu slot bana bela oldu nasil bırakırım hiç bilmiyorumToparlariz elbet
Tavuk diyeyim sen anla yeminle olacak iş değil. Senin güzel bir dayak yemen gerek şöyle islata ıslataIns dost aslında slot tan kurtulsam belki 2 3 kuruş cebimde kalır da ne var ne yok slotta bitiyor büyük yemin mi edim ne yapım bu slot bana bela oldu nasil bırakırım hiç bilmiyorum
Kendimi tokatladigim anda oldu ama bana dayak ta etki etmiyor maalesefTavuk diyeyim sen anla yeminle olacak iş değil. Senin güzel bir dayak yemen gerek şöyle islata ıslata
İflah olmaz bir kumarbazsin demekKendimi tokatladigim anda oldu ama bana dayak ta etki etmiyor maalesef
Uzun zaman oldu bu kez verecek diyorum bu kez kez yine karavana ama benim iradem güçlüdür bu dun itibariyle slot bitmiştir benim için puahaİflah olmaz bir kumarbazsin demek
Sana inanıyorumUzun zaman oldu bu kez verecek diyorum bu kez kez yine karavana ama benim iradem güçlüdür bu dun itibariyle slot bitmiştir benim için puaha