- 36,310
- 27,195
- 113
Gecelee uzun
En sonunda gecenin bu saatinde bir araya geldinizTebrikler kazandık mı
Rollıng yaparkende takıp edenler oluyo ole yapsaydın puahahAhh ahh şu konuyu takip ediyordum bana kim 250 attida rolling yaptırdı![]()
Boyun devrilsin hemi Ortaya geç Dilek tutEn sonunda gecenin bu saatinde bir araya geldiniz
Yakışık kalmazdıRollıng yaparkende takıp edenler oluyo ole yapsaydın puahah
Ahh ahh şu konuyu takip ediyordum bana kim 250 attida rolling yaptırdı![]()
Hanginiz gerçek Metin siniz parkali olan hanginiz yanlış kişiyle muhabbet etmeyelimRollıng yaparkende takıp edenler oluyo ole yapsaydın puahah
Ne dıyorsun kardesım sen ya cok gecmıs olsun vallaha uzuldum varmı yapabılcegımız bseyBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Birşey dıyecem ben kimseye kırgın felan değilim herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helal olsun dıyecem. İçimden geldi söylemek istedim 😮💨😮💨😮💨
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versinBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Birşey dıyecem ben kimseye kırgın felan değilim herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helal olsun dıyecem. İçimden geldi söylemek istedim 😮💨😮💨😮💨
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.Beyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Helali hoş olsun dost dik dur sakin kendini bırakma ben 17 18 yaşındayken yendim kanseri herzaman mutlu ol gülümse sakin içine bişey atma çok üzüldüm dostBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Geçmiş olsun dostBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Çok geçmiş olsun dost Allah acil şifalar versin çok üzüldümBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Helal olsun ne hakkı MK. Varsa sen helal et.Beyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Gecmıs olsun dostum Allah sıfanı verır insallahBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Gecmiş olsun acil şifalar erken teşşismi varmı sıkıntı bi durumBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Kaçıncı evre dost durumun nasılBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.