- 24,011
- 10,631
- 113
Güzel haberlerle dönmen dileğiyleGırtlak kanseri dostum bilmiyoruz konuşma ve yemek yeme olayı sıfır pazartesi ankara ya gıdecem
Güzel haberlerle dönmen dileğiyleGırtlak kanseri dostum bilmiyoruz konuşma ve yemek yeme olayı sıfır pazartesi ankara ya gıdecem
İnşallah iyileşirsin moralini yüksek tutmaya çalışBeyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Birşey dıyecem ben kimseye kırgın felan değilim herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helal olsun dıyecem. İçimden geldi söylemek istedim 😮💨😮💨😮💨
Çapa var İstanbul'da oraya gidersen sana yardımcı olabilecek amcam var baş hekimGırtlak kanseri dostum bilmiyoruz konuşma ve yemek yeme olayı sıfır pazartesi ankara ya gıdecem
Hali saha maçı icin mevki açığı olursa bilelim yaniBen forvet metings defans
Bseylerle oyalanman lazım kafan orda olursa ıyı gelmez sanaBende bu şekil ne yapayım can sıkıntısı telefonu aldım elime burdayım şu an 😮💨
Allah şifa eylesin inşallah dmden bu konu hakkında konuşalım dostSigara son 2 yıldır çok sigara içiyordum bir gece kanama başladı boğazımda sonrası bu şekil şifa bekliyoruz Allah'tan
Hayırlısı dost. Umarım atlatirsin. 🤲🏽Bende bu şekil ne yapayım can sıkıntısı telefonu aldım elime burdayım şu an 😮💨
Kafa dagıtıyosan ıyıBende bu şekil ne yapayım can sıkıntısı telefonu aldım elime burdayım şu an 😮💨
Cansın senSiz bakın dalganıza beni boşverin şu an bende 3. Ve son adıma bakıyorum
Ben kaleden tut tribüne kadar her mevkide oynarımHali saha maçı icin mevki açığı olursa bilelim yani
Kalbinin güzelliğine can kurbanBende bu şekil ne yapayım can sıkıntısı telefonu aldım elime burdayım şu an 😮💨
Çok geçmiş olsun..Beyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Birşey dıyecem ben kimseye kırgın felan değilim herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helal olsun dıyecem. İçimden geldi söylemek istedim 😮💨😮💨😮💨
İnşallah dostumGeçmiş olsun dostum hangi evrede kanser. Erken teşhis ise moralini bozma kesinlikle
Saymaya morel mı bıraktın la bızde dunya bos harbıBende bu şekil ne yapayım can sıkıntısı telefonu aldım elime burdayım şu an 😮💨
Onunla alakalı değildir 20 yıla yakındırdı içiyorum ben 5 yıldır nerdeyse minimum 2 paket içiyorum her gün ciğerler pert merdiven çıksak yoruluyoruz bu yaşta sebebi sigara güçsüz bırakıyor bi de çabuk yoruluyorsun ama gırtlak kanseri genelde çok alkol ve sigara tüketimi tetikliyorSigara son 2 yıldır çok sigara içiyordum bir gece kanama başladı boğazımda sonrası bu şekil şifa bekliyoruz Allah'tan
Moralini diri tutmaya çaliş kral bu tür rahatsızlıklarda moral çok önemli gerisi zaten Allah'a kalmis inşallah sağlığına kavuşursun bir an önceBende bu şekil ne yapayım can sıkıntısı telefonu aldım elime burdayım şu an 😮💨
Adımı başar dağıtımı yapma. Yola gideceksin money lazım olur.Siz bakın dalganıza beni boşverin şu an bende 3. Ve son adıma bakıyorum