http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SnakeEyes | Kasa 2.5K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,170
2,321
113
Beyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Birşey dıyecem ben kimseye kırgın felan değilim herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helal olsun dıyecem. İçimden geldi söylemek istedim 😮‍💨😮‍💨😮‍💨
İnşallah iyileşirsin moralini yüksek tutmaya çalış

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
11,624
113
Beyler bu arada hiç tadım yok Kansere yakalandım Allah'ın takdiri yapacak birşey yok şu anda hastanede eksi 2. Katta yatıyorum yoğun bakımda tedavi için 1 Ekim'de yönetime mesaj yağdırmıştım hesabımı kapattılar şu son 2 gündür tekrar açtılar.
Birşey dıyecem ben kimseye kırgın felan değilim herkes hakkını helal etsin benden yana herkese helal olsun dıyecem. İçimden geldi söylemek istedim 😮‍💨😮‍💨😮‍💨
Çok geçmiş olsun..

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,785
86,800
113
Sigara son 2 yıldır çok sigara içiyordum bir gece kanama başladı boğazımda sonrası bu şekil şifa bekliyoruz Allah'tan
Onunla alakalı değildir 20 yıla yakındırdı içiyorum ben 5 yıldır nerdeyse minimum 2 paket içiyorum her gün ciğerler pert merdiven çıksak yoruluyoruz bu yaşta sebebi sigara güçsüz bırakıyor bi de çabuk yoruluyorsun ama gırtlak kanseri genelde çok alkol ve sigara tüketimi tetikliyor
Allah korusun kötü şeyler hastalığı insan atlatırda o hastane ortamı insanı boguyor

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,438
113
Bunu düşünme düşündükçe insan stresten daha çok hasta oluyor bence hiç konuşmayalım Allah açil şifa versin tüm hastalara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...