- 38,106
- 10,568
- 113
Sendeyiz dost dert etme 😌Sizi de bekletiyorum 3. Adım bir türlü gelemiyor
Sendeyiz dost dert etme 😌Sizi de bekletiyorum 3. Adım bir türlü gelemiyor
Icme enıste ıcmeeMoralimizi bozdun dost bize de bir şey olur mu diye düşünürken 5 tek gitti
Sen yoğun bakıma nasıl telefon soktun mümkün değil almazlar ses çıkaramazsın orada rahatsızlık veremezsin anında alırlar seni oradan müşahede de olmayasın ayrı bir oda daMoralim iyi ama yemek canım çekiyor yiyemiyorum o bana koyuyor sigarayı da geçtim sinirden valla hastane de tanıdık olmasa beni yoğun bakımdan siktir etmişlerdi o derece
Arkadaş bahsettin actin bu konuyu canin sıkkın, biz seni teselli edecektik sen bizim moralimizi bozdun bi keyfimiz sigara alkol vardı ona da tiksindim şimdi. Tekrar geçmiş olsun. Umudunu da yitirme hiçbir zamanSizi de bekletiyorum 3. Adım bir türlü gelemiyor
Tek kişilik oda olabilir eniştemSen yoğun bakıma nasıl telefon soktun mümkün değil almazlar ses çıkaramazsın orada rahatsızlık veremezsin anında alırlar seni oradan müşahede de olmayasın ayrı bir oda da
Reco sen bıraktın heraldeIcme enıste ıcmee
Bolsans reısSon adım olsun Vasco gama ilk yarı 79.5 alt limit yüzünden 7058 vuruldu
RastgeleSon adım olsun Vasco gama ilk yarı 79.5 alt limit yüzünden 7058 vuruldu
Ben ıcmıyomkı sukurReco sen bıraktın heralde
Bol şans dostumSon adım olsun Vasco gama ilk yarı 79.5 alt limit yüzünden 7058 vuruldu
Bol şansSon adım olsun Vasco gama ilk yarı 79.5 alt limit yüzünden 7058 vuruldu
Benim babam sağolsun şu an hemşireler felan hepsi tanıdık eski çalıştığım hastane.Sen yoğun bakıma nasıl telefon soktun mümkün değil almazlar ses çıkaramazsın orada rahatsızlık veremezsin anında alırlar seni oradan müşahede de olmayasın ayrı bir oda da
Nasıl içmiyorsun içiyordun be sanki bi araBen ıcmıyomkı sukur
Kuruyun ulanBol şans dostum
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Son adım olsun Vasco gama ilk yarı 79.5 alt limit yüzünden 7058 vuruldu