Nerden biliyorsun dost belki üye görünümlü adminimSeni forma halla admin yapmadılar ajqiqis başkana diyim yapsın
Nerden biliyorsun dost belki üye görünümlü adminimSeni forma halla admin yapmadılar ajqiqis başkana diyim yapsın
Shellac banlamisti bir kere seni😃😃Nerden biliyorsun dost belki üye görünümlü adminim
Eniste sana Arge çalışmalarından dolayı kontenjan açılması lazım. Einstein gibi adamsın. Fazla akıl deli gibi gösterirmiş gibi adamı.Kontenjana bi zihinsel engelli ekle dost ben zihinsel engelliyim
HshahahaEniste sana Arge çalışmalarından dolayı kontenjan açılması lazım. Einstein gibi adamsın. Fazla akıl deli gibi gösterirmiş gibi adamı.
Enişte adımı bombacı mülayim yapamadın başkan ne diyodu bu isim tehlikeli foruma saldırı düzenleyenin ismi de bombacı mülayim filan diyordu 😀Nerden biliyorsun dost belki üye görünümlü adminim
Kral ben olanı söyledim en az burada sigarası bitmiş baş ağrısı ceken 3-4 kişi vardır herkes bekliyor sende bu pozisyonda DM DM dersen direk yanlış anlasilirAjajashsh la neyi yanlış anlicak adam istedi
Doğru canKral ben olanı söyledim en az burada sigarası bitmiş baş ağrısı ceken 3-4 kişi vardır herkes bekliyor sende bu pozisyonda DM DM dersen direk yanlış anlasilir
Mülayim doğruyu söyle foruma neler yaptın geçmişteEnişte adımı bombacı mülayim yapamadın başkan ne diyodu bu isim tehlikeli foruma saldırı düzenleyenin ismi de bombacı mülayim filan diyordu 😀
Daim olsun inşallah 🙏🏻 😁Gece gece ne güldüm 🤣🤣🤣🤣
Geçmişimiz karanlık vallaMülayim doğruyu söyle foruma neler yaptın geçmişte
Nöbet yerini terk edemez diye düşünüyorum 😂😂😂Yılan valla hastanede hemsireyi aldı diskoya götürüyor herhalde isiwi😅😀😅😀😅😀
Teşekkürler 🤗Daim olsun inşallah 🙏🏻 😁
Mülayim senin iş zor bir yandan Ayı Abbas bir yandan Gaddar Kerim Allah kolaylık versinGeçmişimiz karanlık valla
DeğilHayat mı ulan bu