- 2,484
- 921
- 113
Özel aç kanka benim 500 yolla vallahi sigara içiyorum dumanı gözüme gelsin diye cama ufluyorum 😅😅Liste nerde liste para çoktan gelmiş haberimiz yok
Özel aç kanka benim 500 yolla vallahi sigara içiyorum dumanı gözüme gelsin diye cama ufluyorum 😅😅Liste nerde liste para çoktan gelmiş haberimiz yok
Evet beni eklenmemişsinBen yazdımda eksıkmı bılemem
Uykum gelmese ben olurdumListe ve dağıtıcı bekleniyor Loading
Dm dm dmNeyse birşey yazmayın sayfa artmasın iş başa düştü yine bekleyin
@SnakeEyes eksıkmı falan bılmıyom goze carpanları yazdım dırektBedof malatyalı baro metin ramixamca gannıcus pika bahıscıhatun
Liste ben enişte Ramiz metingsListe ve dağıtıcı bekleniyor Loading
Bak recom iyi dağıtırPikaci dağıt sen basarirsin
Kral Allah aşkına Müdür adamsın DM DM diyince millet yanlış anlayacakDm dm dm
Kontenjana bi zihinsel engelli ekle dost ben zihinsel engelliyimNeyse birşey yazmayın sayfa artmasın iş başa düştü yine bekleyin
Müdür bu haldeyse biz ölelim aiqiqiqiÖzel aç kanka benim 500 yolla vallahi sigara içiyorum dumanı gözüme gelsin diye cama ufluyorum 😅😅
Çünkü rızzık zamanı 😁Ortalık 56 😁
Dostum az sakın olDm dm dm
Ajajashsh la neyi yanlış anlicak adam istediKral Allah aşkına Müdür adamsın DM DM diyince millet yanlış anlayacak
Kanka 50 aliyoz beMüdür bu haldeyse biz ölelim aiqiqiqi
Seni forma halla admin yapmadılar ajqiqis başkana diyim yapsınKontenjana bi zihinsel engelli ekle dost ben zihinsel engelliyim
Gece gece ne güldüm 🤣🤣🤣🤣Çünkü rızzık zamanı 😁
Ne diyeceksin kral herkeste bir hikaye var ne oldum değil ne olacağım diyeceksinMüdür bu haldeyse biz ölelim aiqiqiqi