- 39,332
- 38,160
- 113
O bankanın mobili yokmuş birde ATM de yok olduğu yerde ondan cekemediYok başka banka varken neden Akbank antakildi onu anlamadim
O bankanın mobili yokmuş birde ATM de yok olduğu yerde ondan cekemediYok başka banka varken neden Akbank antakildi onu anlamadim
Anladım dostO bankanın mobili yokmuş birde ATM de yok olduğu yerde ondan cekemedi
Uğraşamam bankayla Dion yani 🤣🤣Çekim verdim bakalım bu gelsin zaten banka hesabı kullanmayacam daha
Kimliği hallettin mi dost ?Çekim verdim bakalım bu gelsin zaten banka hesabı kullanmayacam daha
Kımlık yenıle bı ara uygulamalarda takılırsınÇekim verdim bakalım bu gelsin zaten banka hesabı kullanmayacam daha
Yok o kadar değil uygulamalarda takılma yaşamadım devamlı yolculuk yapıyorum ayrıyetten kimlik randevu ile gidiliyor randevu yok artık 2 ay sonra Diyarbakır'a dönünceKımlık yenıle bı ara uygulamalarda takılırsın
Randevusuz da oluyor dostum harcı yatırıp giseden kimlik yenileme için sıra alıyorsun işlem halloluyor kız arkadaşımın kini öyle aldıkYok o kadar değil uygulamalarda takılma yaşamadım devamlı yolculuk yapıyorum ayrıyetten kimlik randevu ile gidiliyor randevu yok artık 2 ay sonra Diyarbakır'a dönünce
Kimlik randevuları saatlik alınabiliyor dost öyle günlerce bekleme gerektirmiyor şuan bile 30 dakika sonrasına alabiliyorsun ... Bilgin olsun diye soyluyorumYok o kadar değil uygulamalarda takılma yaşamadım devamlı yolculuk yapıyorum ayrıyetten kimlik randevu ile gidiliyor randevu yok artık 2 ay sonra Diyarbakır'a dönünce
Çok itici duruyor dost öteki resim daha iyiydiŞuna bak bide yılan gözü koymuşum profile kafama sokam 😏
Pore benamusan sıpı nabe hahahha aynısını dün sen paylaşmıştınKimlik randevuları saatlik alınabiliyor dost öyle günlerce bekleme gerektirmiyor şuan bile 30 dakika sonrasına alabiliyorsun ... Bilgin olsun diye soyluyorum
He valla eski bir atasozudur yakuptan etkilendim duruma attımPore benamusan sıpı nabe hahahha aynısını dün sen paylaşmıştın![]()
Namussuzun saçına ak düşmezmiş hePore benamusan sıpı nabe hahahha aynısını dün sen paylaşmıştın![]()
Güle güle harca büyük bir dert inmiştir sırtındaHele şükür geldi yauw çekim tamamdır konu kapansın ödülleri gönderiyorum beyler sonra uyumaya 24 saat oldu uyumayalı
Hadı gozun aydınHele şükür geldi yauw çekim tamamdır konu kapansın ödülleri gönderiyorum beyler sonra uyumaya 24 saat oldu uyumayalı