- 2,915
- 2,485
- 113
Hesapta para yok zaten kullanmam bendeOrası kesin zaten sonuç değişmez
Hesapta para yok zaten kullanmam bendeOrası kesin zaten sonuç değişmez
Çekim verdimGit herhanhi bı bankaya hesap acıtır akbankla.ne ugrasma
Banka sana öyle şeyler sormaz dost ya sana derki biz seninle calismayacagiz hesabınız kapanmıştır der yada bilgilerini alıp açar benim iş Bankası hesabı kumardan kapatıldı o zaman gittim bana dediler ki hesabınızı kapattık bizimle calisamazssiniz neden dedim bilgi veremiyoruz dedilerBen şimdi akbanka geldim akıl verin bana ne diyeyim ne sorabilir bana acil yazın lütfen
Hadi gözün aydın Yakup 🧿🧿Siktir edelim akbankı yapıkrediye çekim verecem açtım mobili
Nasıl ya actilarmiÇekim verdim
Gözün aydın güle güle ye kardesm 🧿Çekim verdim
Ha ya güzel haberlerle gel böyle bir gecede dört mevsimi yasattin bize dostSiktir edelim akbankı yapıkrediye çekim verecem açtım mobili
Yapıkredi vardı zaten aktif değildi mobil açtırdım şifre aldıöNasıl ya actilarmi![]()
Neyse Akbank sayesinde 8 k daha kar etmiş oldun akşam ceksen 12800 duHa ya güzel haberlerle gel böyle bir gecede dört mevsimi yasattin bize dostkolayı varmış bak
![]()
En güzeliSiktir edelim akbankı yapıkrediye çekim verecem açtım mobili
Gözün aydın dost kimligide yaptır sen inmisken ilçeye sana hep lazım olacakYapıkredi vardı zaten aktif değildi mobil açtırdım şifre aldıö
Sanal cuzdanlari aç kullan çok banka işlerine girme sen yinedeGözün aydın dost kimligide yaptır sen inmisken ilçeye sana hep lazım olacak
ŞükürrSiktir edelim akbankı yapıkrediye çekim verecem açtım mobili
İlçe uzak dost adam ilçeye inmeden halletmeniz çözümünü aradıBöyle bı imkanın vardı neden dert ettin bu kadar dost
Lökk diye gelir şimdiYapıkredi vardı zaten aktif değildi mobil açtırdım şifre aldıö
Yok başka banka varken neden Akbank antakildi onu anlamadimİlçe uzak dost adam ilçeye inmeden halletmeniz çözümünü aradı
Yapı kredi sıkıntıYapıkredi vardı zaten aktif değildi mobil açtırdım şifre aldıö