- 5,177
- 4,977
- 113
Banka var ing yapı kredi hepsi var çoğu banka çalıştığım yer dağın başı bügün gün içinde gidip hesabımı aktif etmem lazım.Tek banka niye kullanıyorsunuz ki her zaman 3 ihtimalli oynayacaksın banka işini
Banka var ing yapı kredi hepsi var çoğu banka çalıştığım yer dağın başı bügün gün içinde gidip hesabımı aktif etmem lazım.Tek banka niye kullanıyorsunuz ki her zaman 3 ihtimalli oynayacaksın banka işini
Fibabankada goruntulu hesap acıyodu onu deneO banka ile icralığım @Enişte
Başka Bi banka şubesine git hesap aç akbanktan bişey Çıkmaz bana da aynı blokeyi attılar şimdi hesap tamamen kapalıBanka var ing yapı kredi hepsi var çoğu banka çalıştığım yer dağın başı bügün gün içinde gidip hesabımı aktif etmem lazım.
Hepsi NFC istiyor olmuyor vallahi olmuyor ah olsa keşkeFibabankada goruntulu hesap acıyodu onu dene
Gun ıcı subelere godecen o zmn secenek kalmadı krıpto harıcHepsi NFC istiyor olmuyor vallahi olmuyor ah olsa keşke
Kripto çek sor 100 tl atarım burdan ben holigana yatırırız ordan Recep’ten çekersin de yine sana atamıyorlar parayıBanka var ing yapı kredi hepsi var çoğu banka çalıştığım yer dağın başı bügün gün içinde gidip hesabımı aktif etmem lazım.
Aynen telefonda NFC yok birşey yapamıyoruzHepsi NFC istiyor olmuyor vallahi olmuyor ah olsa keşke
NFC mi yok telefonda doğru yere tutmuyorsundur kamera sağda NFC aynı hiza solda solda aşağı yukarı kaydır kimliği ordaHepsi NFC istiyor olmuyor vallahi olmuyor ah olsa keşke
300 ude paket ettik şimdi parasız pulsuz güzelce yatarızAynen telefonda NFC yok birşey yapamıyoruz
Kimliğin çipi bozulmuştur bende de olmuştu yenileyince okuduHepsi NFC istiyor olmuyor vallahi olmuyor ah olsa keşke
Sabah ola hayrola dosr sendetakma kafana bir şekilde çözülür bu işBu NFC okutma bize bela olmuş kimliği okumuyor bende suç kimliği yenilemedim okumuyor
Benimde gitti kayıp bonusu 115 yaptım onuda çekmedim tek attım ya herri ya merri300 ude paket ettik şimdi parasız pulsuz güzelce yatarız
MK takımı 3 çeyrek yendi 3. Çeyrek ben oynadım ya 11-8 önde 3 dakikada 13-18 bitti300 ude paket ettik şimdi parasız pulsuz güzelce yatarız
Dost birde şöyle bir durum var siteden rica et bir seferlik başka hesaba cekenilirmiyim böyle bir problem yaşıyorum de babanın hesabına cekHepsi NFC istiyor olmuyor vallahi olmuyor ah olsa keşke
@PikaçuuSabah ola hayrola dosr sendetakma kafana bir şekilde çözülür bu iş
Yav ne ayıbı senlık bısı yok takma
Arkadaşlar gün içinde halledeceğim inşallah zaten sabah oldu ilçeye inip bankaya gidip halledicem.Yav ne ayıbı senlık bısı yok takma
Ayıp olmaz dost biz sahidiz herşey ortada