- 19,279
- 8,129
- 113
Banada ekstradam olur mu?
Banada ekstradam olur mu?
Bir gol atarsan olur metin.Banada ekstradam olur mu?
Aktif futbol çoktan bitti artık Halı sahada atıyorumBir gol atarsan olur metin.
⚽ A Vuruyorum kaleyi geçBir gol atarsan olur metin.
Golllllllll⚽ A Vuruyorum kaleyi geç![]()
Hayali gol nereye attı belli degilGolllllllll
Metin 1 muro 3eomnnHayali gol nereye attı belli degil
Demek ki kupon yapmanı istemiyorlar yapmaBi kupon yapalım dedik limite bakın şaka gibi 0 tl Oynayabilir mişiz ama 0 tl vurmuyor kupona saçmalık değil mi
Gerek yok daha zorlama zaten dost bugün halleder çekersin zaten. Daha uğrama burayaBi kupon yapalım dedik limite bakın şaka gibi 0 tl Oynayabilir mişiz ama 0 tl vurmuyor kupona saçmalık değil mi
Yapmıyorum zaten dostlar yaptırmıyorlarGerek yok daha zorlama zaten dost bugün halleder çekersin zaten. Daha uğrama buraya
Sağlamdır dost ama tüm cüzdanlar Nfc istiyorYapmıyorum zaten dostlar yaptırmıyorlar
Birde birşey soracam papel uygulamaaı sağlam mı acaba.
Kimliğimi de yenileyecem bügün herşeyi yapacam kimlik ortadan çatlak çip gidik okumuyor.Sağlamdır dost ama tüm cüzdanlar Nfc istiyor
Aynen değiş 1 haftaya gelir zaten kimlikKimliğimi de yenileyecem bügün herşeyi yapacam kimlik ortadan çatlak çip gidik okumuyor.
Sağlam kullnaiyorum uzun suredirYapmıyorum zaten dostlar yaptırmıyorlar
Birde birşey soracam papel uygulamaaı sağlam mı acaba.
Yaogel dost hayatında yenilikler lazımKimliğimi de yenileyecem bügün herşeyi yapacam kimlik ortadan çatlak çip gidik okumuyor.
Peki sana bir soru dostum ben şu an diyarbakırda değilim adres orayaAynen değiş 1 haftaya gelir zaten kimlik
Saat 1 gibi çıkacam öğleden sonra halledecezYaogel dost hayatında yenilikler lazım![]()
Dur gari şeytan işlemesin 😂😂Peki sana bir soru dostum ben şu an diyarbakırda değilim adres oraya
Saat 1 gibi çıkacam öğleden sonra halledecez