- 39,457
- 38,266
- 113
Yav parayı geç o emeğe yazık olur umarım başka bir nedenledirAha iptal ettiler valla
Yav parayı geç o emeğe yazık olur umarım başka bir nedenledirAha iptal ettiler valla
Paratım falan yokmu sende yafa baska banka bısı yokmus halledılırAyvayı yedik valla
Başka banka çözer isiAyvayı yedik valla
Valla yok dostum kimlik çip okumuyor açamıyorum başka banka hesabım var ama mobil giriş yok valla yalan söylüyorsam Allâh belamı versinParatım falan yokmu sende yafa baska banka bısı yokmus halledılır
Yav ne yalanı ne dıyosan odur ne dıcez yapcak bısı yokValla yok dostum kimlik çip okumuyor açamıyorum başka banka hesabım var ama mobil giriş yok valla yalan söylüyorsam Allâh belamı versin
Yok bakiye duruyor Allah'ın dağındayım atm ne gezsin burdaMsen yinede başka banka hesabına cek dost mobil yoksa sabah gider ATM'den çekersin başkada seçenek yok sanki en azından silinmemiş valla benim bile zoruma gitti seni dusunemiyorum
Paratim ıstıyomu tam hatırlamıyorum papelde vardı payco varsa onu denePapel paratim NFC dogrulaması istiyor değilmi
Valla bilemedim ki dost senin için ne yapabiliriz..Yok bakiye duruyor Allah'ın dağındayım atm ne gezsin burda
İstiyor herhalde benim telefonda olunca hiç o durumu sorun olarak görmedim ama çoğu uygulama istiyorPapel paratim NFC dogrulaması istiyor değilmi
Kripto yok hiçbirşey yok vallaKripto hesabın yokmu peki dost oda bir alternatif ?
Paratım bı bak hatırlamıyorum nfc varsada benKimlik yüzünden hiçbir e cüzdan felan hiç birşey yok
Vay arkadaş ne zor bir durum ya nasıl çözeriz bunu.. peki sen bu mobil uygulamasi olmayan banka hesabına çeksen oraya internet bankaciligindan girsen diğer hesabına atsan olmuyor mu internet bankaciligi (her bankanın resmi internet sitesinden hesabına giriş ) bunun için difren yoksa telefona hemen gönderiyorlarKimlik yüzünden hiçbir e cüzdan felan hiç birşey yok
Güvendiğin birinin kriptoya çekim yap anca öyle olur gibiKripto yok hiçbirşey yok valla