- 82,697
- 29,384
- 113
Boncuk fenaymıs 🫡Gördün demi zehrimi🧿😂😂
Boncuk fenaymıs 🫡Gördün demi zehrimi🧿😂😂
Tebrikler dostÇekim verildi bekleyelim bende bir bakım zaten en başından en fazla 4 5 kişi tam takip etmiş
Kaybetmemissin bu sefer umarım dewami gelirÇekim verildi bekleyelim bende bir bakım zaten en başından en fazla 4 5 kişi tam takip etmiş
Kardeşim daim.olsun 🧿🧿Çekim verildi bekleyelim bende bir bakım zaten en başından en fazla 4 5 kişi tam takip etmiş
Roll bitti dost zorlamayalım dedim sağolasınKaybetmemissin bu sefer umarım dewami gelir
Kar cebe yakışır hewal durmak lazım bazen iyi yapmissinRoll bitti dost zorlamayalım dedim sağolasın
Eyvallah
Eyw reıs daım ola
Kötü günlere sakla50 tl freebet daha var onu yarın kullanacam belki şans getirir yine 😁
Cekım yaptıgın yerse gelınce dene50 tl freebet daha var onu yarın kullanacam belki şans getirir yine 😁
Tam yazdın dost eksık yok@Pikaçuu dostum sana zahmet bir kontrol et valla bu saatte başka takip eden var mı hak yemeyelim zaten günahımız çok 👏
Bence yok başka takip eden olmadı ki@Pikaçuu dostum sana zahmet bir kontrol et valla bu saatte başka takip eden var mı hak yemeyelim zaten günahımız çok 👏
Eywallah dostumTam yazdın dost eksık yok
Daim olsun 🧿🧿@Pikaçuu
@qguzh4nn0
@engineer89
@MR.YK
Sadece 4 kişi takip etmiş bu 4 kişiye ulaşacam.
Birkaç kişi ise sadece bol şans dileyip gitmiş bir yanlışlık yok.