http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sms Çirkinliği

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
313
63
sürekli sms atan sitelere para yatırırsanız böyle olur rotanın holiganın kısaca ödemeye yapan sağlam büroların smsle taciz ettiğini gördünüz mü? site gece mesaj mı attı kesin yatırımı bir daha atacak mı bakalım ama olmaz ertesi 10 freespin verse hemen koşuyonuz gardaşım

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,619
11,623
113
Bana gece sms gelmişti herkese verdim sana da verecem diye. Desteğe bağlandım ver lan dedim neyi diyor. Sms i gösterdim cevap yok. Tam kaşmerler tam

Mustican63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,861
1,354
113
Canlı tribun linki var mı arkadaşlar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,358
1,971
113
Bu normal kanka anormal varmı bana sürekli kaldırdık seni bekliyoruz diye mesaj geliyor :)
Bir ara vardı sildim. Geçen Portobetten bir ergen aradı. Abi neredesin sen neden gelmiyorsun diye güzel kazançların olmuş 1 k ya 5 k almışsın sonra yatırım kesmişsin diye. Bende para oldu mu bakarız dedim. Abi çekimlerini bekliyoruz falan dedi içimden birdaha açarsam dedim arayanları. Güzel kazanç dediği 1 k 5 k almışım 😃

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
982
497
113
Smsleri hiç kontrol etmiyorum ama bir kaç site var sürekli günde 3-5 mail atan. O sitelerden mail geldigi an işim filan varsa hemen bırakıyorum maili yönlendir yapıyorum yeniden kendilerine gönderiyorum. Ama artık mail gelmemeye başladı. Eskileri ara ara yeniden gönderiyorum iletilmiyor. Sanırım beni engellemisler :(

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
59
28
SİZe gene iyi a.w bana canım merhaba diye giriyorlar :) günlük 600 sms net ..Eeee akşama kadar bedava bonus kovalarsan görürsün anbm .çay tabağında :) numaranın taahütüne 2 ay var komple kapatacam bezdim..

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
59
28
Telefonu açarken şişli belediyesi buyrun diye açıyorum :)