- 1,062
- 1,479
- 113
ANNENLE BİRLİKTE SLOT ÇEVİRİYORUZ SEN NERDESİN!
diye atıyorlardı o.ç buraya bakları söylemiyorum bile
diye atıyorlardı o.ç buraya bakları söylemiyorum bile
Bu normal kanka anormal varmı bana sürekli kaldırdık seni bekliyoruz diye mesaj geliyorHesabiniza A*** B*** Tarafindan Para Geldi. B0001
GONDEREN : ALOBET
Bu mesajı almayan yoktur 😂😂Ben aldım o mesaji. Buraya bak lan O. Ç. Yüzde 400 slot bonusumuzla diye başlıyor medaj
Racon mu mesaj mı belli değil, bir gün sms ile şu paraya göt verin 100 fs 10 tl den bonusnuz hesabınıza tanımlansın yazacaklar diye çok korkuyorum 😆😆İyice bokunu çıkardılar Ekli dosyayı görüntüle 845930
Kotu birşey yazmamışlar daha ne istiyorsunİyice bokunu çıkardılar Ekli dosyayı görüntüle 845930
g*te ellemesinler bir o kasan kaldı entepliiiiiiiiBunda ne var ki sen daha çirkin mesaj görmemişsin galiba
Artık sana vermek istiyorum hasretlik bitsin bu gece gel şu siteye mesajı geldi mesela bana
Bir ara vardı sildim. Geçen Portobetten bir ergen aradı. Abi neredesin sen neden gelmiyorsun diye güzel kazançların olmuş 1 k ya 5 k almışsın sonra yatırım kesmişsin diye. Bende para oldu mu bakarız dedim. Abi çekimlerini bekliyoruz falan dedi içimden birdaha açarsam dedim arayanları. Güzel kazanç dediği 1 k 5 k almışım 😃Bu normal kanka anormal varmı bana sürekli kaldırdık seni bekliyoruz diye mesaj geliyor![]()
İyice bokunu çıkardılar Ekli dosyayı görüntüle 845930