Haklısın özür dilerimKiminin parası var kiminin parası yok kral anlayış göstermek lazım
Ben yanlış mı görüyorum linki yazıyorm defalarca ve yanlış açılmıyor sayfa link atabilecek var mı size zahmetHaklısın özür dilerim
Vericeğin Sitenin taa ..... canlı desteğe bağlanmıyor bedavadan üye oldukslotpin2.com
250 yatırım istiyor min 500 Max 1000 çekim diyor ama çevrimi falan da var bakarsınız
Ben üye olmadım gördüm atayım dedim
Biliyorsunuz şu sıralar doğru düzgün site kalmadı artık vakit geçirmek isteyen olur diye paylaştım
Kardeşim www.slotpin2.com yazmiyor muyuz acilmiyor bendeVericeğin Sitenin taa ..... canlı desteğe bağlanmıyor bedavadan üye olduk
Sinir krizi geçirtti birader site donuyor sürekli yeniliyorum canlı desteğe tıklamıyor kafayı yedirtti bu site ödeme yaparsa ben adımı değiştiririm bu arada telefonunu suçlarsın belki s24 ultra kullanıyorum donma tamamen siteyle alakalı ilk defa böyle durumla karşılaştım yazık ya sana değil siteye moruk alınmaslotpin2.com
250 yatırım istiyor min 500 Max 1000 çekim diyor ama çevrimi falan da var bakarsınız
Ben üye olmadım gördüm atayım dedim
Biliyorsunuz şu sıralar doğru düzgün site kalmadı artık vakit geçirmek isteyen olur diye paylaştım
Tarayıcına direk slotpin2.com yaz morukKardeşim www.slotpin2.com yazmiyor muyuz acilmiyor bende
Tarayıcına direk slotpin2.com yaz moruk
250 TL nin üstüne soğuk su iç doğrulaması, ben içtim gayet güzeldi.ben çevirdim 250 yatırdım onuda çevirdim çekim yaparken dogrulama istiyor ne dogrulaması bu bilen varmı
Sitede herşey aktif, aktif olmayan iki şey var, para çekmek ve canlı destek, şunu yapmak Charles ponzi nin aklına gelmemiştir, şuraya kaptirilacak veya kaptirilan parayı, tosuncuga kaptirsam daha az üzülürüm, en azindan iki tavuk, bir inek besledim diyip avuturum kendimi.Yok baba burdan kazanc elde eden adam gitsin baska biyerlerde duzgun sitelere yatirsin kazansin bunlara para kapturmayin amk milletin parasi yok zaten olan uc besini almaya goz dikmisler allah belalarini da vermiyor boyle siteler acildikca aciliyor
Cekimim geldi arkadaslar250 yatırıp 2 kat çevirip 930 olarak çekim verdim arkadaşlar gelirse yazarim
Hocam 1.30 saatte mi ödedilerCekimim geldi arkadaslar
Tebrikler dostCekimim geldi arkadaslar