Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotpin 250 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

Vatan95

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
1
3
ben çevirdim 250 yatırdım onuda çevirdim çekim yaparken dogrulama istiyor ne dogrulaması bu bilen varmı

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
slotpin2.com
250 yatırım istiyor min 500 Max 1000 çekim diyor ama çevrimi falan da var bakarsınız
Ben üye olmadım gördüm atayım dedim
Biliyorsunuz şu sıralar doğru düzgün site kalmadı artık vakit geçirmek isteyen olur diye paylaştım
Vericeğin Sitenin taa ..... canlı desteğe bağlanmıyor bedavadan üye olduk

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
slotpin2.com
250 yatırım istiyor min 500 Max 1000 çekim diyor ama çevrimi falan da var bakarsınız
Ben üye olmadım gördüm atayım dedim
Biliyorsunuz şu sıralar doğru düzgün site kalmadı artık vakit geçirmek isteyen olur diye paylaştım
Sinir krizi geçirtti birader site donuyor sürekli yeniliyorum canlı desteğe tıklamıyor kafayı yedirtti bu site ödeme yaparsa ben adımı değiştiririm bu arada telefonunu suçlarsın belki s24 ultra kullanıyorum donma tamamen siteyle alakalı ilk defa böyle durumla karşılaştım yazık ya sana değil siteye moruk alınma

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
18
18
Ya bu nasil sart kural ben anlamiyorum freespin den 600 kusur bi para atti oyun sonu bakiye 500 olarak kaldi nasil birsey anlamadim valla simdi bu 500 un ustune 250 yatircam onuda 2 kati cevircem 500 ü 15 kati cevircem vvay amk bu is nasil olcak bune ylaaaaa

tatarhyper90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
216
92
28
Vakit geçiriyim diye oynıyım dedim 4₺ betten max verdi xd

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
107
18
18
Yok baba burdan kazanc elde eden adam gitsin baska biyerlerde duzgun sitelere yatirsin kazansin bunlara para kapturmayin amk milletin parasi yok zaten olan uc besini almaya goz dikmisler allah belalarini da vermiyor boyle siteler acildikca aciliyor

bonbonsekeri

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
9
8
Yok baba burdan kazanc elde eden adam gitsin baska biyerlerde duzgun sitelere yatirsin kazansin bunlara para kapturmayin amk milletin parasi yok zaten olan uc besini almaya goz dikmisler allah belalarini da vermiyor boyle siteler acildikca aciliyor
Sitede herşey aktif, aktif olmayan iki şey var, para çekmek ve canlı destek, şunu yapmak Charles ponzi nin aklına gelmemiştir, şuraya kaptirilacak veya kaptirilan parayı, tosuncuga kaptirsam daha az üzülürüm, en azindan iki tavuk, bir inek besledim diyip avuturum kendimi.

M34441907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
124
26
28
Para yatırdım çevrimi yaptım çekim izni vermiyorlar destek 15 dakikadır Açelya hanım ilgilenmiyor hiç bir şekilde cevap vermiyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
kendi almadığı bonusu millete paslayan koca yürekli insan kalmadı böyle site adamları artik