- 6,894
- 2,887
- 113
Ben instagramına yazıp iptal ettirdim 1 saat önce yada canlı desteğe yazacaksınbende geçicemde iptal edemiyorumki çekimi öle bir seçenek yok öğlen üç buçuktan beri beklemede gözüküyor. 200 tl.
Ben instagramına yazıp iptal ettirdim 1 saat önce yada canlı desteğe yazacaksınbende geçicemde iptal edemiyorumki çekimi öle bir seçenek yok öğlen üç buçuktan beri beklemede gözüküyor. 200 tl.
instagrama yazdım 10 dakika öne cvap vermedilr canlı destektede 10 dakikadır 26 kişi gözüküyor önümdeBen instagramına yazıp iptal ettirdim 1 saat önce yada canlı desteğe yazacaksın
miktar?6 saat sonrada olsa benimde ödendi çekim 🙏 Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim 🙏
spam kutusuna da bak hocam belki spama düşmüştür.Doğrulama maili neden gelmiyor.Giris yapmak için ilk üyelikten sonra
Yok spama da gelmedi, anlamadimspam kutusuna da bak hocam belki spama düşmüştür.
anlamıyorum niye böyle yapıyorlar kaybeden bitti diyorLa şimdi üye oldum aldım.niye bitti diyosunuz
Slotio : Daha yeni başlıyoruzanlamıyorum niye böyle yapıyorlar kaybeden bitti diyor![]()
Gmailmi hesapEmail onayı niye gelmiyor
EvetGmailmi hesap
Gelmez. Outlook hotmail açıp yapacaksın gmaile gelmio
Onu nasıl yapcaz emaidenGelmez. Outlook hotmail açıp yapacaksın gmaile gelmio