- 5,311
- 4,296
- 113
Benim gelmedi ama 2 tane işlem gözüküyordu tek oldu şimdi normal mi 5 k bekliyor yazıyor ama halaöğlen 15:30 da çekim verdim şimdi geldi ödeme paratim ile.
Benim gelmedi ama 2 tane işlem gözüküyordu tek oldu şimdi normal mi 5 k bekliyor yazıyor ama halaöğlen 15:30 da çekim verdim şimdi geldi ödeme paratim ile.
10 dk ya hesabindaBenim gelmedi ama 2 tane işlem gözüküyordu tek oldu şimdi normal mi 5 k bekliyor yazıyor ama hala
Teke dusmesi sira sende demekBenim gelmedi ama 2 tane işlem gözüküyordu tek oldu şimdi normal mi 5 k bekliyor yazıyor ama hala
Bakiye güzeldi ama 5 e sabitledi bunada şükür10 dk ya hesabinda
14.21 kankaKacta verdin kardesim saat dk solermisin millet bilgilensin
Yok kanka yengem site sahibi. Direkt 8.5 k ödediler bende site elemanıyımMax çekim 5 k 8.7 k site sahibi kuzenin heralde torpil yapmış he bende 30’ çektim saolsun ödediler
Aynı oyunda yap silinenler olduDostlar bonusu yeni aldım 600 çıktı bütün slot larda geçerli mi
Bana 400 verdi gateste satın aldım 2 k oldu devam ettim 14 oldu ama 5 e sabitledirler çekimde geldi az önceDostlar bonusu yeni aldım 600 çıktı bütün slot larda geçerli mi
Helal lenBana 400 verdi gateste satın aldım 2 k oldu devam ettim 14 oldu ama 5 e sabitledirler çekimde geldi az önce
?Mail gelmiyor sebebini bilen var mi
Knk yatırım şartı varmı yeni gördüm konuyuAğalar o kadar çekimler yaptınız emeğe saygı konu sahibini de görün be gayrı
+8 saat eklendi7.856l5 iptal etti 5 ekledi 1 gunde bunu beklerim artik