- 51
- 25
- 18
Ben öğlen çekim verdim hala gelmedi paratim ile çekim verdim diyemi acaba.Adamlar geç ödüyor ama herkese ödüyor. Denemede 1000 yap 100 çek diyen siteler utansın. Adamlar 100 freespinden çıkanı çek yaptılar
Ben öğlen çekim verdim hala gelmedi paratim ile çekim verdim diyemi acaba.Adamlar geç ödüyor ama herkese ödüyor. Denemede 1000 yap 100 çek diyen siteler utansın. Adamlar 100 freespinden çıkanı çek yaptılar
Serbest çıkanı 1 kat çevir sadece bende spin aldımGelen kazanç da çevrim de spin almak serbest mi acaba bana 457 verdi iptal edip 1 kat çevrim yapacam
anladım devam etmiyor heralde artık uğraşmayacağımGmaile gelmiyor sadece outtlook yada hotmail
Hangi oyunda deneyim varmı fikrinSerbest çıkanı 1 kat çevir sadece bende spin aldım
Aynı oyunda yap siler.Hangi oyunda deneyim varmı fikrin
13.45Kacta vermistin dost
Tmm tşk aynen sweet bonanza da geneAynı oyunda yap siler.
yoo aktif hala@Shellac bonus bitmiş
ya kardesım bitmisse bitmiş sanane konu nnıye kapanıyor onu anlamadım mıllet cekımlerı soruyor ne degısık adamsın ya@Shellac bonus bitmiş
Çekim mi iptal oldu ?ip dediği tek kişi benim herhalde aiqq
uyuz taakımı kanka bunlar salla takılsın kendileri alamayınca böyle bunlar ağlıyorya kardesım bitmisse bitmiş sanane konu nnıye kapanıyor onu anlamadım mıllet cekımlerı soruyor ne degısık adamsın ya
hocam kimse cevap vermiyor :d ben paratim ile öğlen çekim verdim acab havalemi verecektim paratim olduğu içinmi ödenmiyor.ya kardesım bitmisse bitmiş sanane konu nnıye kapanıyor onu anlamadım mıllet cekımlerı soruyor ne degısık adamsın ya
Çoğu havaleyle çektihocam kimse cevap vermiyor :d ben paratim ile öğlen çekim verdim acab havalemi verecektim paratim olduğu içinmi ödenmiyor.
bende geçicemde iptal edemiyorumki çekimi öle bir seçenek yok öğlen üç buçuktan beri beklemede gözüküyor. 200 tl.Çoğu havaleyle çekti