14.10Saati kacti cekimin
Tşkler reis en az 5 saattir meil bekliyordum sayende 5 dakika sürmedi eywallah kralsın 👑Gmail değil de hotmail olan bi mailine gönder
Tufan dikkat et kral site güven vermiyor tufaya düşmeTşkler reis en az 5 saattir meil bekliyordum sayende 5 dakika sürmedi eywallah kralsın 👑
Lan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun sen
Choromdan outlook hesabı açMail kod gelmiyor ne yapmam lazım
Gmaile gelmiomuşMail kod gelmiyor ne yapmam lazım
Babus bizimki 7 saat oldu gelmeid bu nasil sira tam net cekim saatini soylermisincekim verdiysen bekle hesabına gelince yazarsın tekrar bende mi reklamlı adamım yani 2 k çektim 6 saate geldi milletin ekmeyiyle oynama knk bırak çekim yapsın herkes bedeva para sadece beklicekler o kdar
110 tl çekim vermiş ödemiyor diye siteyi karalıyor dolandırıcı site bile öder 3k 5k 7k gibi ödeme alanlar gördümKral 111 TL ne Allah aşkına biz 200-300 çekenlere kiziyoruz düz hesap 1000 TL yapıp verseydin cekimi
Ossuruk havale ile mi çektin kralcekim verdiysen bekle hesabına gelince yazarsın tekrar bende mi reklamlı adamım yani 2 k çektim 6 saate geldi milletin ekmeyiyle oynama knk bırak çekim yapsın herkes bedeva para sadece beklicekler o kdar
Babus bizimki 7 saat oldu gelmeid bu nasil sira tam net cekim saatini soylermisin
Boynun altında kalsın hemiOssuruk havale ile mi çektin kral
Babus bizimki 7 saat oldu gelmeid bu nasil sira tam net cekim saatini soylermisin
.knk normal her yer bunu deniyor konuşuyor yoğunluktan 8 saat sonra gelen var ceken var
knk bu ekrandaki 2 işlem teke düştümü geliyor demekçektşk bakalım 400 verirse Ekli dosyayı görüntüle 853415