http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtosman

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
8
3
Lan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun sen

cekim verdiysen bekle hesabına gelince yazarsın tekrar bende mi reklamlı adamım yani 2 k çektim 6 saate geldi milletin ekmeyiyle oynama knk bırak çekim yapsın herkes bedeva para sadece beklicekler o kdar

Eroz111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
183
66
28
cekim verdiysen bekle hesabına gelince yazarsın tekrar bende mi reklamlı adamım yani 2 k çektim 6 saate geldi milletin ekmeyiyle oynama knk bırak çekim yapsın herkes bedeva para sadece beklicekler o kdar
Babus bizimki 7 saat oldu gelmeid bu nasil sira tam net cekim saatini soylermisin

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
1,472
113
Kral 111 TL ne Allah aşkına biz 200-300 çekenlere kiziyoruz düz hesap 1000 TL yapıp verseydin cekimi
110 tl çekim vermiş ödemiyor diye siteyi karalıyor dolandırıcı site bile öder 3k 5k 7k gibi ödeme alanlar gördüm :D site ödüyor en azından

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,531
3,445
113
Ossuruk havale ile mi çektin kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...