Gelirse yazarım da unuttular heraldeGelirse beni etiketle yaz reis ayni saat benimkide
Gelirse yazarım da unuttular heraldeGelirse beni etiketle yaz reis ayni saat benimkide
Finans müdürü müsün milletin hevesini kırıyorsunsadece burda min 50/60k çekildiÖdeme falan yaptığı yok lan bunların boşuna kendinizi yormayın beyler ilk uye olan 5.10 kişiye verdiler ki reklam olsun diye sonrasını salladılar birileri yatırım yaparsa kaybederse ordan milletin parasını vermeye çalışan finsnsn gücü zayıf bir site
Ödeme falan yaptığı yok lan bunların boşuna kendinizi yormayın beyler ilk uye olan 5.10 kişiye verdiler ki reklam olsun diye sonrasını salladılar birileri yatırım yaparsa kaybederse ordan milletin parasını vermeye çalışan finsnsn gücü zayıf bir site
Gmail değil de hotmail olan bi mailine gönderMeil gelmeyipte başka bir yol ile meil alma şansımız var mı arkadaşlar size nsl meil geldi
Verabetin suresi dolarmiGelir sabret yarın olsun ama temiz olsun kesin verirler
Ben finans müdürü degilimde sen sitenin trolusun belli... Madem öyle iyi bir paraya yapsaydın trollugu ucuza gitmeseydinFinans müdürü müsün milletin hevesini kırıyorsunsadece burda min 50/60k çekildi
beyler safmısınız bu site ödeme yapar diyemi bekliyonuz ne kimlik doğrıulama var ne numara doğrulama eğer ödeme yapıyorsa ben bu siteden 20 30 hesapla cekim yaparım boşuna hayal kurmayın coğu kişi kaşar kumarbaz oldunu biliyom
Çekimi gelmeyen arkadaşlar instagramdan yazın anında onaylayıp gönderiyorlar bende 13.45 çekim vermiştim ins.yazdim çekim onaylandiVerabetin suresi dolarmi
Lan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun senkanka adamlar hala ödeme yağıyor tg kanallarında hala odeme alan var multiden alanlar bile var yalnız yoğunluktan 5 6 saati buluyor cekimler dene bence kacırma ben cektim 6 saate geldi ödeme
Hic bi sekilde cevap vermio 50 tane mesaj attimÇekimi gelmeyen arkadaşlar instagramdan yazın anında onaylayıp gönderiyorlar bende 13.45 çekim vermiştim ins.yazdim çekim onaylandi
Cekim saatini soyleyebilirmieinÇekim verin arkanıza yaslanın. Bana gondermisler. Kaç saat geçti bilmiom ama geliyor.
Saati kacti cekiminBenim simdi geldi 8 saat sonra
Mail onay gelmiyorCanliylan isin yok ki dost
Gmail ise gelmez hotmail outlook olcakMail onay gelmiyor
Ben olsam bende ödemem 111 ne la 110 anlarım o 1 ne kuruş varsa onuda vereydin 🤣Lan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun sen
111 TL için 5 saat beklemesine mi şaşırırsın yoksa 111 TL çekmesine miBen olsam bende ödemem 111 ne la 110 anlarım o 1 ne kuruş varsa onuda vereydin 🤣
Kral 111 TL ne Allah aşkına biz 200-300 çekenlere kiziyoruz düz hesap 1000 TL yapıp verseydin cekimiLan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun sen