http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotio Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,769
2,031
113
Ödeme falan yaptığı yok lan bunların boşuna kendinizi yormayın beyler ilk uye olan 5.10 kişiye verdiler ki reklam olsun diye sonrasını salladılar birileri yatırım yaparsa kaybederse ordan milletin parasını vermeye çalışan finsnsn gücü zayıf bir site
Finans müdürü müsün milletin hevesini kırıyorsunsadece burda min 50/60k çekildi

mrtosman

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
27
8
3
Ödeme falan yaptığı yok lan bunların boşuna kendinizi yormayın beyler ilk uye olan 5.10 kişiye verdiler ki reklam olsun diye sonrasını salladılar birileri yatırım yaparsa kaybederse ordan milletin parasını vermeye çalışan finsnsn gücü zayıf bir site

kanka adamlar hala ödeme yağıyor tg kanallarında hala odeme alan var multiden alanlar bile var yalnız yoğunluktan 5 6 saati buluyor cekimler dene bence kacırma ben cektim 6 saate geldi ödeme

bursasami16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
28
18
beyler safmısınız bu site ödeme yapar diyemi bekliyonuz ne kimlik doğrıulama var ne numara doğrulama eğer ödeme yapıyorsa ben bu siteden 20 30 hesapla cekim yaparım boşuna hayal kurmayın coğu kişi kaşar kumarbaz oldunu biliyom
Verabetin suresi dolarmi
Çekimi gelmeyen arkadaşlar instagramdan yazın anında onaylayıp gönderiyorlar bende 13.45 çekim vermiştim ins.yazdim çekim onaylandi

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
295
63
kanka adamlar hala ödeme yağıyor tg kanallarında hala odeme alan var multiden alanlar bile var yalnız yoğunluktan 5 6 saati buluyor cekimler dene bence kacırma ben cektim 6 saate geldi ödeme
Lan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun sen

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,904
2,894
113
İnstagram bana yazdı ama hala gelmedi para

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Çekim verin arkanıza yaslanın. Bana gondermisler. Kaç saat geçti bilmiom ama geliyor.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,626
994
113
Lan dostum manyakmisiniz nesiniz ne ödemesi ya 3..5 kişi var ortalıkta dolanıyor ödeme aldım aldım diye millet hep onu görüyor onlarda reklamlı adamlar deli olmayın 111 TL yi 5 saatte odemediler neyden bahsediyorsun sen
Ben olsam bende ödemem 111 ne la 110 anlarım o 1 ne kuruş varsa onuda vereydin 🤣

ozantr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
191
181
43
3 bin bende çekim verdim bakalım hayirlisi

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,534
3,447
113
Kral 111 TL ne Allah aşkına biz 200-300 çekenlere kiziyoruz düz hesap 1000 TL yapıp verseydin cekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...